'Reaksiyon' Gün Değiştirdi!

Yeni gününde de bir "Reaksiyon" vereceğini düşünmüyorum :)

Aramızda Kalsın uzun özetli rahatça yayınlansın işte yüksek gidiyor AB ve ABC1'i işte..
Kanal D'ye diyorsunuzda , Star Tv'de mantıklı kararlar veriyor değil sonuçta.

neden düştü niye düştü bilmiyorum ama bildiğim tek bişey sorun kesinlikle vadide değil bu yıl geçen seneye bin basar kalite çok daha yukarda senaryo çok daha yukarda oyunculuklar falan
ama nasıl oluyorsa geçen sene bile aldığımız oranların yanına yaklaşamıyoruz geçen yıl bu zamanlar vadinin aldığı reyting 14-15 miş
şimdi 8 zor alıyoruz
reyting sistemi karagülün 11 almasıyla doğru olmaz ki kadınları ergenleri denek yaparsan herşey olur ama bu iş böyle olmaz kanal d de sorun olabilir bunun da payı var çünkü vadiden yüksek alan dizisi bile yok
bilmiyorum ama bu işe bi ayar vermeleri lazım vadi tarihinin en düşük reyting alan sezonu şuana kadar tnt de bile daha yüksek alıyorduk
evet karagül kadın kitlede 15 alıken erkek kitlede 8 alıyor anca...
Sistemi gerçekten ayarlamaları lazım bu sadece belli kitleyle olacak bir şey değil...
Türkiyede mesela benim çevremde kocamın ailesini izleyen tek kişi bile yok ama reytinglerde 6 7 8 alıyor...Nasıl oluyor gerçekten anlamış değilim...

Aramızda Kalsın uzun özetli rahatça yayınlansın işte yüksek gidiyor AB ve ABC1'i işte..
Kanal D'ye diyorsunuzda , Star Tv'de mantıklı kararlar veriyor değil sonuçta.
:Faramızda kalsının günüyle oynamadı en azından star totalde ak düşük alıyor ama hala perşembe günü 40 bölümü devirdi dizi...
Kanal d de totalde 4 ab de 5.5 alan dizileri de gördük kanal d yeni dizi için totalde 5.5 alan dizinin günüyle oynuyor...

evet karagül kadın kitlede 15 alıken erkek kitlede 8 alıyor anca...
Sistemi gerçekten ayarlamaları lazım bu sadece belli kitleyle olacak bir şey değil...
Türkiyede mesela benim çevremde kocamın ailesini izleyen tek kişi bile yok ama reytinglerde 6 7 8 alıyor...Nasıl oluyor gerçekten anlamış değilim...

:Faramızda kalsının günüyle oynamadı en azından star totalde ak düşük alıyor ama hala perşembe günü 40 bölümü devirdi dizi...
Kanal d de totalde 4 ab de 5.5 alan dizileri de gördük kanal d yeni dizi için totalde 5.5 alan dizinin günüyle oynuyor...
Olabilir çok biliyorsa diziyi rahat bıraksın?
Kanal D tüm dizilerini uzun özet ve uzun yeni bölümlü yayınlıyor. Sonuçta en yüksek reyting alacağı zaman dilimi değil mi?

Olabilir çok biliyorsa diziyi rahat bıraksın?
Kanal D tüm dizilerini uzun özet ve uzun yeni bölümlü yayınlıyor. Sonuçta en yüksek reyting alacağı zaman dilimi değil mi?
evet ama dizilerini de harcamıyor en azından 22.30 22.45 gibi bitiriyor aramızda kalsını ki diğer dizisi başlasın...Eeeeee emeğe saygı değil mi o kadar kişi dizilerden ekmek parasını kazanıyor...Kanal d gibi bitirseler 4 5 alan dizileri her kanal...millet aç kalır:(

evet ama dizilerini de harcamıyor en azından 22.30 22.45 gibi bitiriyor aramızda kalsını ki diğer dizisi başlasın...Eeeeee emeğe saygı değil mi o kadar kişi dizilerden ekmek parasını kazanıyor...Kanal d gibi bitirseler 4 5 alan dizileri her kanal...millet aç kalır:(
Kanal D bu sezon 4 dizisini, Star Tv 3 dizisini ve 2 programını kaldırdı. :)
Fazlada bir abartılacak durum yok bence.

Kanal D bu sezon 4 dizisini, Star Tv 3 dizisini ve 2 programını kaldırdı. :)
Fazlada bir abartılacak durum yok bence.
starda biten diziler kvp ki 20 küsür bölüm sürdü ve 2 3 reyting alıyordu ve masraflıydı.
Sil Baştan ve Aşktan kaçılmaz dizileri 10 bölüm sürdü ve 1 reyting alıyorlardı kanal dayandı dizilere...
kim o da düşük reytingliydi ama neden kaldırdı bir fikrim yok...
adını sen koy da 1 alıyordu
yani kanal en düşük dizilerini kaldırdı...
Kanal d 4 reytingli hicranı gültepeyi kaldırdı hayat yolundayı da kaldırabilir yani arada dağlar var
4 reyting alan diziyi 4. bölümde final yapmadan kaldırıyorsa ooo
hem urfalıyam ezelden de var o dizi de 4 alıyordu ama kaldıracaktı.

starda biten diziler kvp ki 20 küsür bölüm sürdü ve 2 3 reyting alıyordu ve masraflıydı.
Sil Baştan ve Aşktan kaçılmaz dizileri 10 bölüm sürdü ve 1 reyting alıyorlardı kanal dayandı dizilere...
kim o da düşük reytingliydi ama neden kaldırdı bir fikrim yok...
adını sen koy da 1 alıyordu
yani kanal en düşük dizilerini kaldırdı...
Kanal d 4 reytingli hicranı gültepeyi kaldırdı hayat yolundayı da kaldırabilir yani arada dağlar var
4 reyting alan diziyi 4. bölümde final yapmadan kaldırıyorsa ooo
hem urfalıyam ezelden de var o dizi de 4 alıyordu ama kaldıracaktı.
Kaldırdı mı kaldırdı?
Emekler gitti mi gitti? :)

ohhh çok sevindim karadayıyı rahat izleyemiyordum reaksiyonla aynı gün olunca şimdi sadece akradayıma odaklanabilicem :love1::love1::love1:
perşembe 22:30 olmasıda çok iyi olmuş kurtlar vadisi 23:00 bitiyor genelde yanı vadiyi izledikten sonra reaksiyınun yarım saatini kaçırmıs olucam birşey olmaz
karadayıyıda kurtlar vadisinide reaksiyonuda ayrı ayrı rahat rahat izleyebilicem sonunda :Z

ohhh çok sevindim karadayıyı rahat izleyemiyordum reaksiyonla aynı gün olunca şimdi sadece akradayıma odaklanabilicem :love1::love1::love1:
perşembe 22:30 olmasıda çok iyi olmuş kurtlar vadisi 23:00 bitiyor genelde yanı vadiyi izledikten sonra reaksiyınun yarım saatini kaçırmıs olucam birşey olmaz
karadayıyıda kurtlar vadisinide reaksiyonuda ayrı ayrı rahat rahat izleyebilicem sonunda :Z
ay inşallah tüm parlakalrın erken final yapar:F