eskisi de bir kesimin gerçekleriydi şimdiki başka bir kesimin gerçekleri tek fark taraf değiştirdi gibiGiderek eski konularından uzaklaşsada gerçekleri anlatıyor zaten ama eskisi kadar değil şimdi reytinge oynamıyor desem yalan olur![]()
eskisi de bir kesimin gerçekleriydi şimdiki başka bir kesimin gerçekleri tek fark taraf değiştirdi gibiGiderek eski konularından uzaklaşsada gerçekleri anlatıyor zaten ama eskisi kadar değil şimdi reytinge oynamıyor desem yalan olur![]()
O bizim aramızda bir gönderme zamanla anlarsın belki."Star'ım" mı? Hayat Yolunda bitti mi @Bully? Bu ani sevgi fırtınasının nedenini anlayamadım...
Maalesef durum buydu, birçok oyuncu diziden peş peşe ayrılırken 20-25 bölüm falan oynaması imkansızdı zaten. Büyük ihtimalle finalini pt-2'de yapar. Veya Star'ın diğer dizileri gibi 23.30'a alınabilir, ama onlar kadar düşük gitmiyordu. "Yılın dizisi" de böylece elde patlamış oldu. Geçmiş olsun tekrar...![]()
Merak ettim şimdi...O bizim aramızda bir gönderme zamanla anlarsın belki.![]()
Yine diziyi izlemedigin ortada))) bu dizi en hulohgg dizi ama bastan beri elestiriyorum iki bolum önce emre usluya fena geçirdiler adamı kızlara sarkan duzanbaz gösterdiler yahuu))))kendisine cevap vermiyim ona göre en iyi dizi hüloğğ diyen dizi))
@xemrexxx sanırım mesajı görmedin diziyi izlemeden mi yorum yapıyorsun diye sormuş![]()
Vadi kendince kurmacasi var reaksiyon bire bir siyasi gündemi anlatıyordu karakter bile normal hayattan bire bir alınmış ama sen 3 bolum izleyip anlamadığın için bunları anlatsam boş))))biz beyazsoyla o konuda anlaşamıyoruz))) o hala vadinin gerçekleri anlattığını düşünen biri
))
senin istediğin ka hüloğğlamış yoksa ölümüne savunurdunSiyasetten super anliyon yani)) yahu reaksiyonu fragmanindan ahmet davutoglunun tezlerini savunuyordu bunu sana yazdim diye hatirliyorum sen 3 bolum izleyip dizinin huloggg yaptığını anlamadin ya ne diyeyim))))
Bi kez de izle konuş yada izliyorsan anlayarak konuş ya.. Reaksiyon dizisinde cemaate fena çıktığını kaç kez yazdım bari orayı oku)))senin istediğin ka hüloğğlamış yoksa ölümüne savunurdun)) iyi geceler panpa
Bak burada da yazmışlarBi kez de izle konuş yada izliyorsan anlayarak konuş ya.. Reaksiyon dizisinde cemaate fena çıktığını kaç kez yazdım bari orayı oku)))
1 bölüme bile bakmadım ne bana hediye ediyon(Fırsat olsadı bakardımbahadır özdener cüneyt aysan başta olmak üzere
diğer tüm ekip ve oyuncular Necati Şaşmaz'ın ahını aldığı için reaksiyon ve beyaz karanfil dip yapıyolar
beyaz karanfil zaten öylesine yapılmış berbat bi dizi normalde de tutmazdı ama reaksiyon sağlam bi işti müzikleri bazı karakterleri sürükleyiciliğle güzel bi diziydi eğer bu olaylar olmasaydı sonuna kadar destekçisi olurdum çünkü ekranda vadiden sonraki en iyi iş tartışmasız
ama işte böyle bi son olmuş oldu Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan başta olmak üzere tüm ekibe geçmiş olsun falan demiyorum
bu haberi de @AlemTo ya hediye ediyorum![]()
aga onlara karşı tutumumuzu bi kenara bırakırsam izle bence ama 13 bölümlük bi dizi olduğunu bilerek izle1 bölüme bile bakmadım ne bana hediye ediyon(Fırsat olsadı bakardım) zaten bence dizi reytinglerinden ötürü bitmiyor
😉😉
bir kesimin gerçekleri veya öbür kesimin gerçekleri olsa dediğin gibi bu dizinin anlattıkları yıllar sonra çıkmaz bi kere mantığa aykırıeskisi de bir kesimin gerçekleriydi şimdiki başka bir kesimin gerçekleri tek fark taraf değiştirdi gibi)
ya aga vatandaş sırf mesaj yazmak için yazıyo sen ne anlatırsan anlatVadi kendince kurmacasi var reaksiyon bire bir siyasi gündemi anlatıyordu karakter bile normal hayattan bire bir alınmış ama sen 3 bolum izleyip anlamadığın için bunları anlatsam boş))))
Biraz mi dizide kim iyi kim kötü hala anlamadim benvadi gibi sözde gerçekleri anlatiyiler ama o vadi ka açık isim belirtmemişler)misal ilk vadide nedim malik varidi adından nesim malki anlaşılıyordu
) buradaki biraz daha karışık
Dizinin sayfasında kim kimdir onları yazmıştım uç hafta önce oraya bakabilirsiniz8 bölüm oldu hala karakter tahlili yapamadim ben
Bide @xemrexxx ilk 2 ve son bölümü izlemis bisey anladi mi acaba ?![]()
Biraz mi dizide kim iyi kim kötü hala anlamadim ben![]()
bu dizi sözde olabilir ama vadi için öyle bi durum yok sözde olsaydı 13.bölümde bitmişti 13.yılına girecek dizivadi gibi sözde gerçekleri anlatiyiler ama o vadi ka açık isim belirtmemişler)misal ilk vadide nedim malik varidi adından nesim malki anlaşılıyordu
) buradaki biraz daha karışık
kanalın tercihi panpa sonuçta vadi de ilk sezon istenen oranları alamadı diye çarşambadan perşembeye atılmıştıbu dizi sözde olabilir ama vadi için öyle bi durum yok sözde olsaydı 13.bölümde bitmişti 13.yılına girecek dizi![]()
Yani dayida müsteşarda iyi diyorsunDizinin sayfasında kim kimdir onları yazmıştım uç hafta önce oraya bakabilirsiniz
Dizide 3 gurup var. 1 gurup müsteşar karadayidaki savcı MİT başkanı yani hakan fidan yanındaki adam başbakan müsteşarı bunlar yeni Türkiyeyi temsil ediyor
Behzat ç ve tayfası ergenokoncu ziyniyetinde bunlar tek başına hareket edemeyiz İsrail ve Amerika yi arkanıza almalıyız diyor
Bu iki gurup birbirine düşman gibi ama aslında iki gurupta turkiyenin iyiliğini istiyor.
Birde cematciler var. Bunların heryerde adamı var ozelikle behzat c bin ekibine sizmislar fazildi sanırım solcu gibi gözüküyor ama cemaatin operasyonlarını yapıyor. Dizideki polis şefi ve savcı cemaatin adamları ama bunlar piyon yukardaki abilerine bağlı
Dayi pek iyi değil antin kuntin isler yapıyor israille iş yapıyor, adam öldürüyor ,(ilk bölümde bakanı öldürdü müsteşarı pusuya düşürdü) ama turkiyenin iyiliği için müsteşar ekibinin Türkiye yı batiracagina inanıyor onun için onları yok etmeye çalışıyor. Müsteşar yeni Türkiye konseptinde çevrede operasyon yapacak yeni bir ekip kuruyor o tamamen iyi hic kötü işi yok. Cemaatciler malum yaptıklarıYani dayida müsteşarda iyi diyorsun
Ben ikisinide kötü saniyodum![]()