'Reaksiyon' Final Yapıyor!

Giderek eski konularından uzaklaşsada gerçekleri anlatıyor zaten ama eskisi kadar değil şimdi reytinge oynamıyor desem yalan olur :)
eskisi de bir kesimin gerçekleriydi şimdiki başka bir kesimin gerçekleri tek fark taraf değiştirdi gibi :))

"Star'ım" mı? Hayat Yolunda bitti mi @Bully? Bu ani sevgi fırtınasının nedenini anlayamadım... :F

Maalesef durum buydu, birçok oyuncu diziden peş peşe ayrılırken 20-25 bölüm falan oynaması imkansızdı zaten. Büyük ihtimalle finalini pt-2'de yapar. Veya Star'ın diğer dizileri gibi 23.30'a alınabilir, ama onlar kadar düşük gitmiyordu. "Yılın dizisi" de böylece elde patlamış oldu. Geçmiş olsun tekrar... :)
O bizim aramızda bir gönderme zamanla anlarsın belki. :A

Pazartesi yayinlanmasaydi bende izleyecektim bu diziyi.Erdal bey, Yurdaer Okur icin uzuldum

biz beyazsoyla o konuda anlaşamıyoruz:)))) o hala vadinin gerçekleri anlattığını düşünen biri :)))
Vadi kendince kurmacasi var reaksiyon bire bir siyasi gündemi anlatıyordu karakter bile normal hayattan bire bir alınmış ama sen 3 bolum izleyip anlamadığın için bunları anlatsam boş))))

Siyasetten super anliyon yani)) yahu reaksiyonu fragmanindan ahmet davutoglunun tezlerini savunuyordu bunu sana yazdim diye hatirliyorum sen 3 bolum izleyip dizinin huloggg yaptığını anlamadin ya ne diyeyim))))
senin istediğin ka hüloğğlamış yoksa ölümüne savunurdun :))) iyi geceler panpa

bahadır özdener cüneyt aysan başta olmak üzere
diğer tüm ekip ve oyuncular Necati Şaşmaz'ın ahını aldığı için reaksiyon ve beyaz karanfil dip yapıyolar
beyaz karanfil zaten öylesine yapılmış berbat bi dizi normalde de tutmazdı ama reaksiyon sağlam bi işti müzikleri bazı karakterleri sürükleyiciliğle güzel bi diziydi eğer bu olaylar olmasaydı sonuna kadar destekçisi olurdum çünkü ekranda vadiden sonraki en iyi iş tartışmasız
ama işte böyle bi son olmuş oldu Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan başta olmak üzere tüm ekibe geçmiş olsun falan demiyorum :kiki:

bu haberi de @AlemTo ya hediye ediyorum :)
1 bölüme bile bakmadım ne bana hediye ediyon(Fırsat olsadı bakardım:D) zaten bence dizi reytinglerinden ötürü bitmiyor :D 😉😉

1 bölüme bile bakmadım ne bana hediye ediyon(Fırsat olsadı bakardım:D) zaten bence dizi reytinglerinden ötürü bitmiyor :D 😉😉
aga onlara karşı tutumumuzu bi kenara bırakırsam izle bence ama 13 bölümlük bi dizi olduğunu bilerek izle :D
bu arada ilk bölümünde çok sıkılabilirsin ama sonra hemen açılıyor
reytingten bitiyor aga yoksa bu diziyi kimse bitiremezdi merak etme :D

eskisi de bir kesimin gerçekleriydi şimdiki başka bir kesimin gerçekleri tek fark taraf değiştirdi gibi :))
bir kesimin gerçekleri veya öbür kesimin gerçekleri olsa dediğin gibi bu dizinin anlattıkları yıllar sonra çıkmaz bi kere mantığa aykırı :D adamlar neleri bilmedi neleri bunlar kurtlar vadisi gerçekleri değil Türkiye ve dünya GERÇEKLERİ dir. :D

@RüzgarGülü

Vadi kendince kurmacasi var reaksiyon bire bir siyasi gündemi anlatıyordu karakter bile normal hayattan bire bir alınmış ama sen 3 bolum izleyip anlamadığın için bunları anlatsam boş))))
ya aga vatandaş sırf mesaj yazmak için yazıyo sen ne anlatırsan anlat :D ulan bahadır özdener ahmet davutoğlunun öğrencisi be :D
adamların anlattıklarını anlayamanlar var daha :kiki:

8 bölüm oldu hala karakter tahlili yapamadim ben :(

Bide @xemrexxx ilk 2 ve son bölümü izlemis bisey anladi mi acaba ? :)

vadi gibi sözde gerçekleri anlatiyiler ama o vadi ka açık isim belirtmemişler:))misal ilk vadide nedim malik varidi adından nesim malki anlaşılıyordu :)) buradaki biraz daha karışık
Biraz mi dizide kim iyi kim kötü hala anlamadim ben :kiki:

8 bölüm oldu hala karakter tahlili yapamadim ben :(

Bide @xemrexxx ilk 2 ve son bölümü izlemis bisey anladi mi acaba ? :)
Dizinin sayfasında kim kimdir onları yazmıştım uç hafta önce oraya bakabilirsiniz
Biraz mi dizide kim iyi kim kötü hala anlamadim ben :kiki:

Dizide 3 gurup var. 1 gurup müsteşar karadayidaki savcı MİT başkanı yani hakan fidan yanındaki adam başbakan müsteşarı bunlar yeni Türkiyeyi temsil ediyor

Behzat ç ve tayfası ergenokoncu ziyniyetinde bunlar tek başına hareket edemeyiz İsrail ve Amerika yi arkanıza almalıyız diyor
Bu iki gurup birbirine düşman gibi ama aslında iki gurupta turkiyenin iyiliğini istiyor.

Birde cematciler var. Bunların heryerde adamı var ozelikle behzat c bin ekibine sizmislar fazildi sanırım solcu gibi gözüküyor ama cemaatin operasyonlarını yapıyor. Dizideki polis şefi ve savcı cemaatin adamları ama bunlar piyon yukardaki abilerine bağlı

vadi gibi sözde gerçekleri anlatiyiler ama o vadi ka açık isim belirtmemişler:))misal ilk vadide nedim malik varidi adından nesim malki anlaşılıyordu :)) buradaki biraz daha karışık
bu dizi sözde olabilir ama vadi için öyle bi durum yok sözde olsaydı 13.bölümde bitmişti 13.yılına girecek dizi :F:F

Dizinin sayfasında kim kimdir onları yazmıştım uç hafta önce oraya bakabilirsiniz

Dizide 3 gurup var. 1 gurup müsteşar karadayidaki savcı MİT başkanı yani hakan fidan yanındaki adam başbakan müsteşarı bunlar yeni Türkiyeyi temsil ediyor

Behzat ç ve tayfası ergenokoncu ziyniyetinde bunlar tek başına hareket edemeyiz İsrail ve Amerika yi arkanıza almalıyız diyor
Bu iki gurup birbirine düşman gibi ama aslında iki gurupta turkiyenin iyiliğini istiyor.

Birde cematciler var. Bunların heryerde adamı var ozelikle behzat c bin ekibine sizmislar fazildi sanırım solcu gibi gözüküyor ama cemaatin operasyonlarını yapıyor. Dizideki polis şefi ve savcı cemaatin adamları ama bunlar piyon yukardaki abilerine bağlı
Yani dayida müsteşarda iyi diyorsun :)
Ben ikisinide kötü saniyodum :)

Yani dayida müsteşarda iyi diyorsun :)
Ben ikisinide kötü saniyodum :)
Dayi pek iyi değil antin kuntin isler yapıyor israille iş yapıyor, adam öldürüyor ,(ilk bölümde bakanı öldürdü müsteşarı pusuya düşürdü) ama turkiyenin iyiliği için müsteşar ekibinin Türkiye yı batiracagina inanıyor onun için onları yok etmeye çalışıyor. Müsteşar yeni Türkiye konseptinde çevrede operasyon yapacak yeni bir ekip kuruyor o tamamen iyi hic kötü işi yok. Cemaatciler malum yaptıkları

Forum İstatistikleri

Konular
176,551
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy