'Reaksiyon' Final Yapıyor!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Star Tv'nin iddialı dizisi Reaksiyon final yapıyor!

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Erdal Beşikçioğlu, Selen Soyder, Yurdaer Okur'un bulunduğu dizi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Yönetmenliğini Onur Tan'ın yaptığı dizi final yaparak ekran macerasını sonlandırıyor. Dizi ekranlara 13. bölümde veda edecek. 15 Aralık Pazartesi günü final yapması beklenen dizi böylece 13. bölümüyle ekranlara veda edecek.

reaxiyon.jpg

Bu kadar iddalı birşey yaptıysan biraz daha şans verme riskini almalıydılar bence. Fena değildi, arada bakıyordum.

Edit: Yazarken, Bu forumda da sürekli bişiler hakkında final haberleri çıktığını unutmuşum. :)

Aslında iyi dizi ama senaryo biraz.karışık olunca millet sıkılmaya başladı. Üstüne oyuncuların bir kısmının kötü oynaması sonunu hazırladı.

Hele sukurr Gereksiz Diziydi zaten İbrahim Celikkol adina sevindim Medyapim kapa bilir Yeni dizisine

İyi başlayıp çöküşe geçeceği belliydi aslında. :) Yerine Paramparça gelir de tutar mı bilemem. :)

Star'ım 13 bölüm dayandı diziye helal olsun. :oley: @mrt-06 @RevaN

3 ay önce Aşktan Kaçılmaz'ın en az Reaksiyon kadar süreceğini söyleseydim,hepiniz gülerdiniz :)

dizilere hüloğğğ dedirtin yoksa beyazsoy beğenmeyecek :)))
Kim hulogg yapiyo acaba sabah aksam reaksiyon yurt dışına satıldı diye beynimizi yedin yahuu)) senin konusunu açtığını diziler patır patır doküli))) parda bir kPa devam edip durur)))

Hala dalga gecenler var da, neyle dalga gectiklerini anlamiyorum ne yapsin kanal pat diye yayindan kaldirsin D gibi oyle mi?

Kim hulogg yapiyo acaba sabah aksam reaksiyon yurt dışına satıldı diye beynimizi yedin yahuu)) senin konusunu açtığını diziler patır patır doküli))) parda bir kPa devam edip durur)))
kpa atv nin çaresizliğinden devam ediyi :)))
yurtdışına satılması güzel bir şey demek ki abuk sabuk konular yerine herkese hitap eden şeyler işliyorlar:)))

neyse buraya da bir . (nokta) koyalım reaksiyon diziye bir muhterem bey getirmediği için senin savunma alanında değil ne de olsa hadi çüz . (nokta)

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy