Star Reaksiyon - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tutacak mıdır dizi sence ?

Ben umutlu değilim yalnız diziden
Şu an için hiçbir fikrim yok ama tutmasını ümit ediyorum. Önce bir başlasın, gerisi gelir. Daha ilk bölümden çok iyi reytingler alacağını düşünmüyorum. İlk başta sosyal medyada dikkat çeker, zamanla arttırır reytinglerini.

Aynen

Neyse dizi başlar 10 dakikaya yorumda görüşürüz yeniden

Dizi için son dakikalar

Uzun süre sonra Star Tv izliycem
Gercektenmi? Ahah Medcezir ama Cok guzel dizi izlemiyonmu?oglum ?

Bu senaryoyu kurtlar vadisi işledi yahuu))) reaksiyon üstelik kenarından köşesinden kıvrılarak senaryoyu işliyor. Neyse kurtlar vadisinin eski bölümlerini kaçıranlar Digiturke abone olmasına gerek kalmadı))))

karadayı ve reaksiyona dönüşümlü olarak bakıyorum
ilk bölümü olayları anlattıkları için galiba braz ağır işliyor aksiyonu şuan düşük yanı
ama kurtlar vadisi pusuda düşük ağır şekile başlamıştı olayları tam anlatana akdar 3-4 bölümü durgun geçmiş sonra aksiyon konusunda dizi açılınca süper olmuştu reaksiyonunda şuan tek eksik yönü aksiyonu ama 2-3 bölüm sonra bu eksik kaaptılıcak bence başrol karakterleri şuan tanıtılma aşamasında görevlerine bailadıktan sonrakı bölümler açılcıaktır kesinlikle 🙂🙂

Diziye katlanamadım abi ya.
O kadar kopuk bir hikaye var ki. Böyle kopuk bir senaryo hayatımda ilk kez izliyorum. Bir Kıbrıs açıkları , bir Irak , bir İstanbul , bir Diyarbakır hiçbirşey anlamadım. Aksiyon falan bol olsa bile senaryo güzel olsa da diziyi toplayamadılar. Bir bütünlük yok şaka gibi. Diziyi anlayamadım , oyunculuklar iyi olsa da kim ne yapıyor falan hiçbir şey anlamadım. Adam bir orada bir burada. Bana Artık Hicran De dizisinden ki telefon olayı burada da var. Telefonlar hicranda ki telefonlar.
Diziyi kapattım dayanamadım o derece.

Yanlışlıkla iyi yorum yaptın galiba.
Amerikan filmiyse bir göz gezdirmek lazım tabi taşıyıcı falan onları kastedmiyorum.
Yok ben ne gorduysem onu yazdım. Dizi filim kalitesinde ama ruh olarak sıkıntılı Türk sıcaklığı yok

iki diziyide şu ana kadar dönüşümlü şekilde inceledim
reaksiyonun karadayı karşısında şansı 3-4 hafta zor olucak gibi görünüyor
yarın 10 reyting ortalamayla karadayı zirvede olucak gibi görünüyor
reaksiyondan 6 reytingli orta halli bir başlangıç bekliyorum🙂🙂

Karadayı bittikten sonra ben de bakacağım bakalım nasılmış?

Karadayı bittikten sonra ben de bakacağım bakalım nasılmış?
kurtlar vadisi pusunun ilk bölümleri gibi yani aksiyonu düşük başladılar
dizinin konusunu başrol oyuncularının hayatları falan ele alınıyor 3-4 bölüm sonra aksiyon yönünden açılıcaktır bence dizi 🙂🙂