Tutacak mıdır dizi sence ?Kadronun önemli bir tarafı da var. İzleyiciyi hepsinden öte kadro çekiyor. Dikkat çeken genel olarak kadro oluyor. Senaryo da önemli tabi. O da iyiyse, beğeniliyor ve tutuyor.
Ben umutlu değilim yalnız diziden
Tutacak mıdır dizi sence ?Kadronun önemli bir tarafı da var. İzleyiciyi hepsinden öte kadro çekiyor. Dikkat çeken genel olarak kadro oluyor. Senaryo da önemli tabi. O da iyiyse, beğeniliyor ve tutuyor.
Şu an için hiçbir fikrim yok ama tutmasını ümit ediyorum. Önce bir başlasın, gerisi gelir. Daha ilk bölümden çok iyi reytingler alacağını düşünmüyorum. İlk başta sosyal medyada dikkat çeker, zamanla arttırır reytinglerini.Tutacak mıdır dizi sence ?
Ben umutlu değilim yalnız diziden
AynenŞu an için hiçbir fikrim yok ama tutmasını ümit ediyorum. Önce bir başlasın, gerisi gelir. Daha ilk bölümden çok iyi reytingler alacağını düşünmüyorum. İlk başta sosyal medyada dikkat çeker, zamanla arttırır reytinglerini.
Dizi bittiğinde ya da reklama geçtiğinde, yorumlarım. Hatta uzun uzun yorum da atarım zaten. Klasikleşen bir duruma bağlarım olayı.Aynen
Neyse dizi başlar 10 dakikaya yorumda görüşürüz yeniden
Arslan Bey silah zoruyla açtı konuyu hadi tebrikler.
@sokak sanati dizi umarım tutar çok iyi olacak.
Bu senaryoyu kurtlar vadisi işledi yahuu))) reaksiyon üstelik kenarından köşesinden kıvrılarak senaryoyu işliyor. Neyse kurtlar vadisinin eski bölümlerini kaçıranlar Digiturke abone olmasına gerek kalmadı))))
Pek begendigimi söyleyemem ama dizi yeni başladı. Sanki Amerikan filmi izliyoruzOlmadı diyorsun.
Pek begendigimi söyleyemem ama dizi yeni başladı. Sanki Amerikan filmi izliyoruz
Başıını izledim. Tam sardı derken internette kesilmeler oluyor bu yüzden izleyemiyorum.
Yok ben ne gorduysem onu yazdım. Dizi filim kalitesinde ama ruh olarak sıkıntılı Türk sıcaklığı yokYanlışlıkla iyi yorum yaptın galiba.Amerikan filmiyse bir göz gezdirmek lazım tabi taşıyıcı falan onları kastedmiyorum.
Yok ben ne gorduysem onu yazdım. Dizi filim kalitesinde ama ruh olarak sıkıntılı Türk sıcaklığı yok
kurtlar vadisi pusunun ilk bölümleri gibi yani aksiyonu düşük başladılarKaradayı bittikten sonra ben de bakacağım bakalım nasılmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?