Adam kalktı ne ölmesi aga.Oguzun ölümünü bekliyoruz
Adam kalktı ne ölmesi aga.Oguzun ölümünü bekliyoruz
Cikmayacak mi diziden ey AllahimNiye ölsün durduk yere ??
Çıkıcak deniyordu ama adam tam gaz devam ediyor bölüm yine süper ama sönük biraz...izliyormusun bilmiyorum ?Cikmayacak mi diziden ey Allahim
İzliyorum bölüm sonunda bolum sonunda hakkin rahmetine kavusacak adam benceÇıkıcak deniyordu ama adam tam gaz devam ediyor bölüm yine süper ama sönük biraz...izliyormusun bilmiyorum ?
Hiç zannetmem ,bence ölmeyecek gibi... Bakalım kimin dediği çıkıcak,haa çıkarsada onun için izlemiyorum yeni biri girer ..İzliyorum bölüm sonunda bolum sonunda hakkin rahmetine kavusacak adam bence
Ben cikacak diye kesin konusuyorum kesinlik yoksa bilemem tabii Abdülhey girer yerineHiç zannetmem ,bence ölmeyecek gibi... Bakalım kimin dediği çıkıcak,haa çıkarsada onun için izlemiyorum yeni biri girer ..
Ben cikacak diye kesin konusuyorum kesinlik yoksa bilemem tabii Abdülhey girer yerineHiç zannetmem ,bence ölmeyecek gibi... Bakalım kimin dediği çıkıcak,haa çıkarsada onun için izlemiyorum yeni biri girer ..
bencede olabilirOguzun abisi gelip İbrahimi yaklayabilir
Zeynep bi iş halledemez uğuşuk yavaş bişey zatenYok be agalar bence büyük ihtimal ya oğuz yada oğuzun sevgilisi saldıracak ibrahime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?