Star Reaksiyon - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060

Star TV'nin iddialı dizisi başlıyor!

Başrollerini İbrahim Çelikkol, Erdal Beşikçioğlu, Yurdaer Okur, İsmail Demirci, Selen Soyder ve Nehir Erdoğan'ın paylaştığı Reaksiyon, bu akşam, 20.30'de başlıyor. Reaksiyon'un yönetmenliğini, Kurtlar Vadisi Pusu'nun yönetmenliğini yapmış olan Onur Tan üstleniyor. Dizinin senaryosunu ise, Emre Özdür ile Ozan Aksungur yazıyor. Reaksiyon, Kurtlar Vadisi Pusu'nun senaristliğini üstlenmiş olan Bahadır Özdener ile Cüneyt Aysan'ın kurduğu Reaksiyon Film projesi.

Bu konuda Reaksiyon hakkında görüşlerinizi, paylaşımlarınızı vb. her şeyi bu konuda paylaşabilirsiniz.

İşte dizinin ilk bölüm fragmanı;

Fragman, kadro herşey harika.. Kurtlar Vadisi'nin ilk sezonlarının yakınlarından geçebilirlerse +10 reyting alır bu dizi, hiç de sürpriz olmaz

Arslan Bey silah zoruyla açtı konuyu hadi tebrikler.

@sokak sanati dizi umarım tutar çok iyi olacak.

Bana nedense tutmayacak gibi geliyor. Umarım yanılırım da onca emek boşa gitmez.

izlicem nasıl olmuş diye bahadır çok övüyodu görecez bakalım

bu son fragmanı görmemiştim güzel olmuş her ne kadar bu isimleri artık sevmesemde bu ülkede adam akıllı aksiyon dizisi yapabilen tek ekip fragmanı izleyince hemen anlaşılıyo
ama dikkat ettiğim bi nokta var artık bu tarz dizilerin başrol oyuncuları takım elbise içinde değil ağırlıkları yok bakın kızılelmada da burda da tamam devlet görevlisi ama başka bi misyonla takım elbise giydirilse bi ağırlığı olacak
aynı şeyi kaçaktada görüyoruz tüm vadiye benzemeye çalışan dizilerde de bunu görüyoruz
beyaz karanfilde de takım elbiseli değil başrol
herşeyi benzetmeye çalışıyosunuz bari onu da benzetin başrolün bi ağırlığı olsun nedir bu spor giyim sevdası

Tüh be açacaktım da unuttum

Bugün Karadayı başlayana kadar izlerim bir yarım saat.

@takas aga ben izlemiyecem, bittikten sonra senden alırım ben yorumlarını

Dizinin oyuncu kadrosu çok iyi. Fragmana göz atınca, iyi bir dizi olabileceğini gösteriyor. Erdal Beşikçioğlu'nun "Ne zaman tuttuğunu koparırsın, işte o zaman benim parçam olursun. Aslan parçası olursun." dediği kısım çok etkileyici.

Bakalım tutacak mı

İbrahim ve Erdal var iki sevdiğim usta isim ikisi hatrına izliycem

Bu konuyu @Arslan Bey açar diyordum kaçırmamış

Dizi için son dakikalar

Uzun süre sonra Star Tv izliycem

Beklentimi yüksek tutuyorum. Sonuçta kadrosuyla ve işleyeceği senaryosuyla, iyi bir dizi olabileceğini gösteriyor.

Beklentimi yüksek tutuyorum. Sonuçta kadrosuyla ve işleyeceği senaryosuyla, iyi bir dizi olabileceğini gösteriyor.
Kadro hiç önemli değil bence

Muhteşem kadrolu yapımlar senaryo beğenilmedi diye tutmadı

Senaryo fena değildi ama ben diziye güzel yansıtacaklarını düşündüğüm için izliycem

Kadro hiç önemli değil bence

Muhteşem kadrolu yapımlar senaryo beğenilmedi diye tutmadı

Senaryo fena değildi ama ben diziye güzel yansıtacaklarını düşündüğüm için izliycem
Kadronun önemli bir tarafı da var. İzleyiciyi hepsinden öte kadro çekiyor. Dikkat çeken genel olarak kadro oluyor. Senaryo da önemli tabi. O da iyiyse, beğeniliyor ve tutuyor.