Reaksiyon Bütçesiyle Tarihe Geçti

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,379
Puanı
1,060
thumbnail_1410599191.jpg

Star Tv'nin yeni ve iddialı dizisi Reaksiyon bir konuda daha iddialı geliyor.

İbrahim Çelikkol, Nehir Erdoğan, Yurdaer Okur, İsmail Demirci, Selen Soyder ve Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde olduğu dizi izleyici tarafından büyük merakla bekleniyor. Hazırlıkları 1 yıldır süren dizinin maliyetinin 10 Milyon Lira olduğu açıklandı. Dizi ilk bölüm maliyeti ile Muhteşem Yüzyıl, Kurt Seyit ile Şura ve Kurtlar Vadisi gibi dizileri geride bıraktı ve en pahalı dizi ünvanının yeni sahibi oldu.

Reaksiyon ilk bölümüyle 15 Eylül Pazartesi Star Tv'de başlıyor.​

Son düzenleme:
ayrıca haberin aslında diğer dizilerin ismi geçmiyor konuyu açan arkadaş kendi kafasından dizi ismi yazmış

BÜTÇESİ İLE TARİHE GEÇTİ

Türk televizyon tarihinin en pahalı dizisi olan Reaksiyon için 1 yılda 10 milyon lira harcandı. Dizi böylelikle bugüne kadar en pahalı dizi olma özelliğini taşıyan 'Kurtlar Vadisi'nin tahtını elinden aldı.

Büyük bütçesi olması iyi bir dizi olacağı anlamına gelmiyor.Bunun bir çok örneklerini gördük.Beklentinin yüksek olduğu diziler birçok kez tutmuyor. :) Bu dizi ağır bir dizi olacak bence.

ben bu haberin bilinçli olarak yazılıp servis edildiğini düşünüyorum. Kurtlar Vadisi'nin ardı ardına patlattığı müthiş bombalardan ve harika transferlerden sonra reaksiyon dizisi epey bi geri plana düştü ve neredeyse hiç ilgi görmedi
bunun üzerine bu konuların uzmanı bahadır ve cüneyt halkın gözünde vadiden daha çok harcadık imajı yaratabilmek için bu haberi servis etmiş olabilirler bi şekilde
dikkat ederseniz bu diziyi vadinin tahtına gelecek gibi göstermeye çalışıyolar ve haberde özelikle
kurtlar vadisinin tahtını elinden aldı yazıyor.
Konuyu açan arkadaş değiştirmiş kendi çapında ama haberin aslı bu yani psikolojik bi girişim gibi gözüküyor

ben bu haberin bilinçli olarak yazılıp servis edildiğini düşünüyorum. Kurtlar Vadisi'nin ardı ardına patlattığı müthiş bombalardan ve harika transferlerden sonra reaksiyon dizisi epey bi geri plana düştü ve neredeyse hiç ilgi görmedi
bunun üzerine bu konuların uzmanı bahadır ve cüneyt halkın gözünde vadiden daha çok harcadık imajı yaratabilmek için bu haberi servis etmiş olabilirler bi şekilde
dikkat ederseniz bu diziyi vadinin tahtına gelecek gibi göstermeye çalışıyolar ve haberde özelikle
Konuyu açan arkadaş değiştirmiş kendi çapında ama haberin aslı bu yani psikolojik bi girişim gibi gözüküyor
aynen takas burda bir kampanya yürütülmeye çalışılıyor haberin ısmarlama olduğu bariz belli

Böyle haberler diziye zarar verir. En son fatih gözümüze soktu ama sonuç hüsran

aynen takas burda bir kampanya yürütülmeye çalışılıyor haberin ısmarlama olduğu bariz belli
kesinlikle öyle düşünüyorum bende aga bak dikkatlice oku son paragrafı
tabi haberin aslında vadinin tahtını elinden aldı diyor burdan yakayı ele veriyolar hadi bakalım görecez :D haftaya herşey belli olacak :D

İzlemezsin o zaman. :A

kesinlikle öyle düşünüyorum bende aga bak dikkatlice oku son paragrafı
tabi haberin aslında vadinin tahtını elinden aldı diyor burdan yakayı ele veriyolar hadi bakalım görecez :D haftaya herşey belli olacak :D
biz neleri gördük aga üstte de perşembe gününün reytinglerini paylaşmışlar kurtlar vadisi kan kaybedebilir diye yazmışlar 😀

bu haberle beraber:
- star tv yoneticileri tvden anlamiyor, en azindan aralar bu kadar para harcanmaz.
- farz edelim haber balon degil, ama yarattigi oyle ahim şahim bi havasida yok dizinin.
- bu sezon bu kadar iddiali dizilere guven yok/ eskilerede, bu yilin modasi yaz dizileri.

Bu kadar beklenti yükseltilmemeli bence. Böyle reklamlar sadece ilk bölüme yarıyor sonra düşüyor dizi. Ama bu dizinin ekibi sağlam ben büyük işler yapacağına inanıyorum :)