Rawenswood İptal Edildi!

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,927
Puanı
1,060
3d401825ce0fbaef99450a1476645072.jpg

ABCFamily ekranlarında gelen Pretty Little Liars dizisinin spin-off'u olan Rawenswood iptal edildi. İlk sezonunu 10 bölüm olan ve ilk sezon finalini tamamlayan dizi; ilk bölüm 2.1 milyon izlyeciyle iyi reyting alırken dizi zamanla düşerek final bölümüyle 1.4 milyon reytingle final yaptı.
Dizi Pretty Little Liars'a göre oldukça düşük.

@xemrexxx hanna sezon finalinde konuk oldu zaten sezon finalini izle dizinin her dakikası hannayı gösterdiler 😉😉😉
bu arada bu 3. iptal olan dizim moby ctiy dracula ve rasenwood 3 dizi gitti :T

Ekli dosyayı görüntüle 32741

ABCFamily ekranlarında gelen Pretty Little Liars dizisinin spin-off'u olan Rawenswood iptal edildi. İlk sezonunu 10 bölüm olan ve ilk sezon finalini tamamlayan dizi; ilk bölüm 2.1 milyon izlyeciyle iyi reyting alırken dizi zamanla düşerek final bölümüyle 1.4 milyon reytingle final yaptı.
Dizi Pretty Little Liars'a göre oldukça düşük.

aslı yeterli zaten spintoşuda eksik olsun :))

ordada hanna varmıydı ona göre yorumumu değiştirebilirim :)

Allah abc familye ateşler yağdırsın .ss bekleselerdi 2 bölüm hanna konuk olacaktı reytingler fışkırırdı belki :(

bu sözden anlaşıldığı gibi spintoşta hanna yokmuş :) iyiki bitmiş dizi :)

@xemrexxx hanna sezon finalinde konuk oldu zaten sezon finalini izle dizinin her dakikası hannayı gösterdiler 😉😉😉
bu arada bu 3. iptal olan dizim moby ctiy dracula ve rasenwood 3 dizi gitti :T

pll izlemeye başlarsın artık :) orda bol bol yorumlaşırız :)

aslı yeterli zaten spintoşuda eksik olsun :))

ordada hanna varmıydı ona göre yorumumu değiştirebilirim :)

bu sözden anlaşıldığı gibi spintoşta hanna yokmuş :) iyiki bitmiş dizi :)

pll izlemeye başlarsın artık :) orda bol bol yorumlaşırız :)
Dracula belli değil hala ama hala Jonathan sayesinde umut var:X
pll falan izlemem ben ama tyler gelirse bakabilirim hannanın yanına gelicek artık avucunu yala destere :F forumdash büyük ihitmalle dracula biter galiba draculanın yerini black sails le doldurmuştum moby citiy yerini orphan blackla doldurmuştum şimdi rasenwood yerinide doldurmam lazım :kiki::kiki:

Dracula belli değil hala ama hala Jonathan sayesinde umut var:X

şu drakulalı vampirli dizilere alışamadım iyiki alışamadım zaten boşş yer bulamıyorum haftanın tüm günü dolu :)

pll falan izlemem ben ama tyler gelirse bakabilirim hannanın yanına gelicek artık avucunu yala destere :F forumdash büyük ihitmalle dracula biter galiba draculanın yerini black sails le doldurmuştum moby citiy yerini orphan blackla doldurmuştum şimdi rasenwood yerinide doldurmam lazım :kiki::kiki:

benim hannalı daha 40 bölümüm var :) hannayı doya doya izleriz :)

şu drakulalı vampirli dizilere alışamadım iyiki alışamadım zaten boşş yer bulamıyorum haftanın tüm günü dolu :)
Tavsiyede etmem zaten:X Konu olarak bişey yok dizi de ama gecelerimi süslesin diyorsan başla:A İptal olursa üzülmem, devam ederse 2.sezona ben devam edermiyim onuda bilmiyorum(b)