Rasim Öztekin Kavuğunu Devrediyor!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,911
Reaksiyon puanı
57,103
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Rasim Öztekin, TRT 2'de ekrana gelen 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu!

rasim_oztekin_kavugu_devredecek_h354_faa7d.jpg


İsmail Dümbüllü, Münir Özkul, Ferhan Şensoy ve son olarak usta oyuncu Rasim Öztekin'e emanet edilen 'Dümbüllü Kavuğu' yeni sahibini bekliyor.

Birçok başarılı tiyatro oyunu ve filmde rol alan, 'Geniş Aile', 'Klavye Delikanlıları' ve son olarak 'Seksenler' dizisi ile izleyici karşısına çıkan usta oyuncu Rasim Öztekin, TRT 2'de ekrana gelen Film Gibi Hayatlar programına konuk oldu.

Öztekin, kendisine Ferhan Şensoy tarafından 2016 yılında emanet edilen kavuk hakkında, “Onur verici bir şey ama burukluğu var bende. Kavuğu aldım ama kalbimdeki rahatsızlığımdan dolayı, doktorlar canlı performansı yasakladı bana. Sinema veya dizi değil canlı performans aritmiyi tetikleyen bir şey. Herkes iyi niyetli değil, ‘Kavuğu aldın madem niye oynamıyorsun?’ diyorlar. Orta oyuncularda ‘Şahları da Vururlar’ için Ferhan da teklif etti ama oynayamıyorum, sağlığım el vermiyor, hatta oyunu izlemeye bile gidemeyebilirim. Bu nedenledir ki kavuğu bu sene genç bir arkadaşa devredeceğim. İsimler var, yakın zamanda olacak.” ifadelerini kullandı.

Tiyatronun nişanesi olan kavuğun yakın zamanda kime devredileceği isem merak konusu oldu.​
 
  • Beğendim
Reactions: ömer karataş

mrt-06

Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,530
Reaksiyon puanı
59,811
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Rasim Öztekin çok sevdiğim bir oyuncu kalp problemi olduğunu bilmiyordum, Allah uzun ömürler versin..
 
  • Beğendim
Reactions: ömer karataş