Rangers 0-2 Fenerbahçe | UEFA Avrupa Ligi - Son 16 Turu Rövanş Maçı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emreemreu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Turu hangi takım atlar?

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
Szymanski'ye o kadar laf ettim ama attığı güzel golle affettirdi. :A

İlk yarıyı önde bitirmek çok iyi oldu. 1 gol daha atarsak uzatmaya gidecek. Rakibin 4 sarı kartı var, biri kızarsa çok iyi olacak.

Talisca'ya sarı kart çok talihsiz oldu. Penaltı ya da frikik beklerken Talisca'ya sarı kart vermesi resmen rezillik.

Rangers bunu hak etti. Cerny başta olmak üzere çok şımarık oynadılar. Oğuz olsaydı sağ kanadı feci işlerdi. Sola muhtaç kaldılar sağ taraftaki maden işlenemiyor.
------

En-Nesyri yaramıyorsa tutma kardeşim. Hayalet gibi gezdin maç boyu at şunu bitir işte.

Son düzenleme:
Rangers bunu hak etti. Cerny başta olmak üzere çok şımarık oynadılar. Oğuz olsaydı sağ kanadı feci işlerdi. Sola muhtaç kaldılar sağ taraftaki maden işlenemiyor.
------

En-Nesyri yaramıyorsa tutma kardeşim. Hayalet gibi gezdin maç boyu at şunu bitir işte.
Ayaksız 🤬

2-0dan sonra Tadic yerine İrfan'ı almış olsa şu anda turu geçmiş keyif yapıyorduk. Aynı şekilde Talisca değil Nesyri çıkmalıydı.
Nesyri iyi hoş ama sezon sonu ederi bulunursa satılmalı ben tek düze forvet sevmiyorum her pozisyonda atacak forvet seviyorum.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Son 1 aydır Mourinho başarılı olsun istiyorum. Sırf bir kişi yüzünden. Adama demediklerini bırakmadılar. Kupalarıyla döver her türlü. Devri sönmüş olabilir ama ligin çok üstünde bir teknik adam.

2-0dan sonra Tadic yerine İrfan'ı almış olsa şu anda turu geçmiş keyif yapıyorduk. Aynı şekilde Talisca değil Nesyri çıkmalıydı.
Nesyri iyi hoş ama sezon sonu ederi bulunursa satılmalı ben tek düze forvet sevmiyorum her pozisyonda atacak forvet seviyorum.
✍️

Ekran-goruntusu-2024-11-01-092729-900x557.jpg

Maç penaltılara gidiyor İrfan'ı çıkar Livakovic'i al...

• Beğendim
Türkiye’de saat 1 buçuk ve maç daha devam ediyor :A
Burdan giderse üzücü olur

• Beğendim