Random Gülüş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
Rastgele çıkan yazılı harflerle güldüğünü belirttiğin bir gülme şeklidir. Buradaki gülüş, gülmenin başka bir boyutudur. Kimisi gülmenin en kısa yolu olduğundan bu yolu kullanır.

".s.s" şu versiyonu sade yalın ve iyi görünüyor bana. Abartılısı fazla kaçıyor.

Hiç sevmezdim ama soy aylarda sık kıllanıyorum. :a @mrt-06 sana da yakışıyor bunu kullanmak. :D

İlginç bir şekilde forum pek sevmiyor, gerçi 2013-2014 zamanı '' :A '' '' :F'' emojilerini kullananlara bile farklı gözle bakılırdı. :A Ahh @Çiğdem olmasa. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem and mrt-06
Hiç sevmezdim ama soy aylarda sık kıllanıyorum. :a @mrt-06 sana da yakışıyor bunu kullanmak. :D

İlginç bir şekilde forum pek sevmiyor, gerçi 2013-2014 zamanı '' :A '' '' :F'' emojilerini kullananlara bile farklı gözle bakılırdı. :A Ahh @Çiğdem olmasa. :A
Ben normalde kullanmazdım ama alışkanlık etti. :A

Ben normalde kullanmazdım ama alışkanlık etti. :A

Hani biz sohbetlerimiz ciddiyetle alakası yok uydurmakla geçiyorya şu :A :A :A O mesajlara en uyanı işte :F @xemrexxx @sokak sanati @Forumdash @Bully @Maskeli Fedai

Sadece en samimi olduğum birkaç arkadaşımla konuşurken kullanıyorum. Forumdan da bazı kişilerle forum dışındaki konuşmalarımla kullandığım oluyor. :D

son zamanlarda twiiterdeki gçd grubumda sıklıkla kullanılır başta sevmezdim sonra sevdim :D

Ismi lazım değil burada ciddi konuşkan olmayan bir arkadaşımın forum dışında benimle yazişirken sık sık kullandigi gülme şeklidir :A başta yadirgayip sonra alışmıştım :A
Benim ise nerdeyse hiç kullanmadığım ama bir kaç kere denemiş olduğum bir gülme şekli :A