'Ramo' Teaser | Show TV - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,637
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Ramo'nun ilk teaserı yayınlandı!

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın üstlendiği, senaryosunu Yılmaz Şahin'in kaleme aldığı, kadrosunda Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, Cemre Baysel, İlhan Şen, İdil Fırat ve Sacide Taşaner gibi isimler yer alıyor.

"Ramo" yakında Show TV'de! İşte tanıtım fragmanı:

https://twitter.com/x/status/1206625057939828736

Dizinin ismini duyunca Adana aklıma geldi direk.

Oyuncu kadrosu iyi gibi duruyor. Günü de güzel olursa tutabilir ama bence izlenmeyecek.

Reactions: EmreCan and Jonsnow
Silah mafya çete vurdu kırdı
Tutar bu dizi ama ekranda böyle diziler görmek istemedikçe her gün sayıları çoğalıyor üzücü

Reactions: xemrexxx
Benim tarzım değil amma fragman çok iyi olmuş.

Reactions: Jonsnow
Replikler çok bilinen, basit olmuş. Farklı bir iş değil. Oyuncu kadrosu çok iyi ama, reyting sorunu yaşayacağını düşünmüyorum. İzlenir.

Reactions: Jonsnow
Güzel bir günde izlenir. Show'un Çukur'dan sıkılan kitlesini çekebilir kendine

EDHO 107. bölümde final yapmalıydı. Maalesef merhamet etmeyeceğiz

Fazlasıyla Çukur havası aldım, Murat Yıldırım'ın karakterinin söylediği replik bile Çukur'da Yamaç'ın sık sık kullandığı repliğe benziyor. Ama Yiğit Özşener ve karakteri baya iyi duruyor, onun için bile şans verilebilir en azından ilk bölümüne.

kadro çok iyi inşallah iyi bir çıkaçak bakalım görelim neler olaçak konuda iyi işlenince kesin tutar günün bir önemi yok

Şimdiye kadar çokça yapılmış türde bir iş ama kadrosu çok ilgi çekici. Çekimleri de kaliteli duruyor. Senaryosunu görmek lazım ama izlenebilitesi olan bir iş gibi.

AB'yi belki kendine çeker, orta tanıtım.

Şimdiye kadar çokça yapılmış türde bir iş ama kadrosu çok ilgi çekici. Çekimleri de kaliteli duruyor. Senaryosunu görmek lazım ama izlenebilitesi olan bir iş gibi.

kadro çok iyi inşallah iyi bir çıkaçak bakalım görelim neler olaçak konuda iyi işlenince kesin tutar günün bir önemi yok

Çukur
ben hep komedisi olcak sanmiştim

Güzel bir günde izlenir. Show'un Çukur'dan sıkılan kitlesini çekebilir kendine

Benim tarzım değil amma fragman çok iyi olmuş.

Kadrosu çok güzel, ama asla tarzım olan bir iş değil. Bence tutar bu dizi, ben izlemem ama