'Ramo' Teaser | Show TV - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,649
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Ramo'nun ilk teaserı yayınlandı!

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın üstlendiği, senaryosunu Yılmaz Şahin'in kaleme aldığı, kadrosunda Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, Cemre Baysel, İlhan Şen, İdil Fırat ve Sacide Taşaner gibi isimler yer alıyor.

"Ramo" yakında Show TV'de! İşte tanıtım fragmanı:

Silah mafya çete vurdu kırdı
Tutar bu dizi ama ekranda böyle diziler görmek istemedikçe her gün sayıları çoğalıyor üzücü

• Beğendim
Reactions: xemrexxx
Replikler çok bilinen, basit olmuş. Farklı bir iş değil. Oyuncu kadrosu çok iyi ama, reyting sorunu yaşayacağını düşünmüyorum. İzlenir.

• Beğendim
Reactions: Jonsnow
Güzel bir günde izlenir. Show'un Çukur'dan sıkılan kitlesini çekebilir kendine

Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Ramo'nun ilk teaserı yayınlandı!

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın üstlendiği, senaryosunu Yılmaz Şahin'in kaleme aldığı, kadrosunda Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, Cemre Baysel, İlhan Şen, İdil Fırat ve Sacide Taşaner gibi isimler yer alıyor.

"Ramo" yakında Show TV'de! İşte tanıtım fragmanı:

EDHO 107. bölümde final yapmalıydı. Maalesef merhamet etmeyeceğiz :A

s-9c50d79e287575654c000d09411c1a338f9f73d2.gif

Fazlasıyla Çukur havası aldım, Murat Yıldırım'ın karakterinin söylediği replik bile Çukur'da Yamaç'ın sık sık kullandığı repliğe benziyor. Ama Yiğit Özşener ve karakteri baya iyi duruyor, onun için bile şans verilebilir en azından ilk bölümüne.

kadro çok iyi inşallah iyi bir çıkaçak bakalım görelim neler olaçak konuda iyi işlenince kesin tutar günün bir önemi yok

Şimdiye kadar çokça yapılmış türde bir iş ama kadrosu çok ilgi çekici. Çekimleri de kaliteli duruyor. Senaryosunu görmek lazım ama izlenebilitesi olan bir iş gibi.

AB'yi belki kendine çeker, orta tanıtım. :D

Şimdiye kadar çokça yapılmış türde bir iş ama kadrosu çok ilgi çekici. Çekimleri de kaliteli duruyor. Senaryosunu görmek lazım ama izlenebilitesi olan bir iş gibi.

kadro çok iyi inşallah iyi bir çıkaçak bakalım görelim neler olaçak konuda iyi işlenince kesin tutar günün bir önemi yok

Fazlasıyla Çukur havası aldım, Murat Yıldırım'ın karakterinin söylediği replik bile Çukur'da Yamaç'ın sık sık kullandığı repliğe benziyor. Ama Yiğit Özşener ve karakteri baya iyi duruyor, onun için bile şans verilebilir en azından ilk bölümüne.

Çukur:T: ben hep komedisi olcak sanmiştim:T:

Güzel bir günde izlenir. Show'un Çukur'dan sıkılan kitlesini çekebilir kendine

Tanıtım fena değil de müzik çok kötü, hiç heyecanlı bir havaya sokmuyor. Oyuncu kadrosu çok güzel, görüntüler de iyi. Adana'da çekilmesi de güzel ama yeni tanıtımları daha iddialı olmalı. Müzikleriyle özellikle de...

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in uyumları da guzel duruyor bu arada yakistirdim ikiliyi.

Benim tarzım değil amma fragman çok iyi olmuş. :D