xBUGRAx
Emekli
Yeni sezona iddialı hazırlık bekliyorum. Star TV, Show TV yeni sezona sıfırdan girecek neredeyse. Kanal D iki sağlam işle girecek, yeni dizisi ne yapar orasını göreceğiz. TRT1 ve ATV yeni sezonun da rahat kanalları olacak gibi. Yeni sezon epey yeni dizi göreceğimiz bir sezon olacak, uzun yıllar sonra...Avucunu yalayacak bence yeni sezonda, eden bulur.
Alev Alev'in de sezon sonunda biteceğini düşünüyorum iki rakip gelince düşük olan reytingleri daha da düşecek muhtemelen. Ramo ondan daha iyi oranlar alırken bitiyor çünkü.
Hazırlık yapılır da bu sezon ki gibi şanslı olur mu muamma. Baksana şanslarını kendi eliyle yok ediyor bir bir.Yeni sezona iddialı hazırlık bekliyorum. Star TV, Show TV yeni sezona sıfırdan girecek neredeyse. Kanal D iki sağlam işle girecek, yeni dizisi ne yapar orasını göreceğiz. TRT1 ve ATV yeni sezonun da rahat kanalları olacak gibi. Yeni sezon epey yeni dizi göreceğimiz bir sezon olacak, uzun yıllar sonra...
Ramo umarım reyting yüzünden değilde konu bitişi yüzünden bitiyordur. Eğer reyting ise ondan önce bitmesi gereken rahat 5 dizi sayarız burada..Avucunu yalayacak bence yeni sezonda, eden bulur.
Alev Alev'in de sezon sonunda biteceğini düşünüyorum iki rakip gelince düşük olan reytingleri daha da düşecek muhtemelen. Ramo ondan daha iyi oranlar alırken bitiyor çünkü.
Türk yapımcılar konuyu uzatmayı sever, senaryo yüzünden bittiğini sanmam.Ramo umarım reyting yüzünden değilde konu bitişi yüzünden bitiyordur. Eğer reyting ise ondan önce bitmesi gereken rahat 5 dizi sayarız burada..
Ben de konu yüzünden bitereceklerini düşünmüyorum.Ramo umarım reyting yüzünden değilde konu bitişi yüzünden bitiyordur. Eğer reyting ise ondan önce bitmesi gereken rahat 5 dizi sayarız burada..
ATV'de BZÇ bitecek haberini okudum. Gelecek sezon TRT ,Atv ve FOX rahat olacak. Ramo, Arıza, Çukur bitiyor. Arıza zaten Teşkilat yüzünden bitecek. Çukur planlaması öyleymiş. Umarım Kuzey Yıldızı bitmez. Geçen sezondan tek tutulan romantik komedi dizisidir. Başka dizi de yok.Yeni sezona iddialı hazırlık bekliyorum. Star TV, Show TV yeni sezona sıfırdan girecek neredeyse. Kanal D iki sağlam işle girecek, yeni dizisi ne yapar orasını göreceğiz. TRT1 ve ATV yeni sezonun da rahat kanalları olacak gibi. Yeni sezon epey yeni dizi göreceğimiz bir sezon olacak, uzun yıllar sonra...
Çukurova bir sezon daha devam edecek.ATV'de BZÇ bitecek haberini okudum.Gelecek sezon TRT ,atv , ve FOX rahat olcak.Ramo Ariza Çukur bitiyor.Arıza zaten Teşkilat yüzünden bitecek.Çukur planlaması öyleymiş.Umarım Kuzey Yıldızı bitmez. .Geçen sezondan tek tutulan romantik komedi dizisidir.Başka dizide yok.
Zaten bitecek dizi için bir hafta ara vermek (bayramın ilk günü cumaya denk geliyor sanırım) saçma olur diye düşündüler herhalde.Paldır küldür bu ne acele? Bayramdan sonra mayıs sonu bitirin bari.
Bitcek okudum ama.Hadi bakalım hangisi doğru 100.bölüm finalmiş.Çukurova bir sezon daha devam edecek.
bayram 1. günü 13 mayıs perşembe, 2. gün 14 mayıs cuma, son 15 mayıs ctesi.Zaten bitecek dizi için bir hafta ara vermek (bayramın ilk günü cumaya denk geliyor sanırım) saçma olur diye düşündüler herhalde.
Ben de diyorum ki 14 Mayıs'ta ara verip 21'inde bitecekse bayramdan sonraya kalmasına gerek yok boşuna ara vermiş olacak çünkü. Haziran ortasına kadar sürse tamam ama mayıs başı veya sonunda bitmesi çok fark etmez.bayram 1. günü 13 mayıs perşembe, 2. gün 14 mayıs cuma, son 15 mayıs ctesi.
hadi o hafta (10-16 mayıs) pazar da yayınlar olmaz.
5 bölümde alelacele olacak final, 7-8 bölüm rahat rahat yapabilirler.
7 mayıs daha hala ramazan, 14 mayıs bayram arası olur, 21 veya 28 mayısta bitebilir.
RAMO belkide bütün dünyayı esir alıp herkesi şaşkına çeviren Covid 19 virüsünden en çok etkilenen dizi yapımı oldu. İlk sezonu 11 bölüm gibi kısa bir şekilde pandemi şartlarının daha sıkı uygulandığı bir dönemde bitmek zorunda olan RAMO,dizisi Adana'da geçen bir hikaye olarak başladı. Kadrosunda MURAT YILDIRIM,ESRA BİLGİÇ,GÖRKEM SEVİNDİK,CEMRE BAYSEL,RÜZGAR AKSOY,İLHAN ŞEN,İDİL FIRAT,İLKER AKSUM ve YİĞİT ÖZŞENER OLAN dizi ilk 4 bölüm olarak çok merak edildi. Adana da çekimlerine başlanan ve birinci sezon bitene kadar çekimlerine ADANA'da devam eden dizi bu yönü ile diğer dizilerden ayrılıyordu. Dizide RAMO'nun çetesi olarak diyebileceğimiz topluluk ADANA'DA ki bir mafya ya, ADANADA ki mafyada İSTANBULDA ki bir mafyaya bağlı. Dizi bu şekilde yayın hayatına başlamış ve kötü de sayılmayacak bir şekilde hayatına devam ediyordu.İlk sezonun hikayesi ilgimi çekecek türden ama ikinci sezonun öyle olacağını sanmıyorum öyleyse. İlk sezona bakmaya çalışırım yine bir ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?