Ramazan Davulcusu

Yine mesai başlıyor.
Yıllardır ihtiyaç duymadığım kişi. O saatlerde uyuduğum dönemlerde de genelde duymuyordum zaten değişen bir şey olmadı.

Eskiden korkardım, hep ürkütücü gelmiştir sesi bana. Ama artık hoşuma gidiyor, gece davulun sesini dinler öyle yatarım.

Neden kuru gürültü ya da gereksiz olsun ki bence güzel bir gelenek, geceleri hoş bir maninin kulağıma çalınması mutluluk veriyor bana.

Bende gavur memleketlerde yaşama isteği uyandıran sebeplerden sadece bir tanesi.

Neden kuru gürültü ya da gereksiz olsun ki bence güzel bir gelenek, geceleri hoş bir maninin kulağıma çalınması mutluluk veriyor bana.

Geçen sene de demişim, yarın Lys var ama adamlar durur mu? Gecenin 2.5 bilmem kaçında Dan dada dan dada dan dan dan!! Sonra gel de sev bu pek hoşgörülü (!) geleneği. Böyle gelenek batsın

Geçen sene de demişim, yarın Lys var ama adamlar durur mu? Gecenin 2.5 bilmem kaçında Dan dada dan dada dan dan dan!! Sonra gel de sev bu pek hoşgörülü (!) geleneği. Böyle gelenek batsın

Yani tüm sene çalıştıklarını sadece 5 dk'lık bir uykun bozuldu diye unuttun ve istediğin puanı alamadın.. Tüm suç davul ve davul çalanda öyle mi?

Yani tüm sene çalıştıklarını sadece 5 dk'lık bir uykun bozuldu diye unuttun ve istediğin puanı alamadın.. Tüm suç davul ve davul çalanda öyle mi?

Bu mudur yani mantık, ciddi ciddi ciddi misin?
Sınav gecesinde uykunun bölünmesi kadar doğal bir şey yok diyorsun yani, belki uykuyu kaçıracak o gürülteden sonra uyutmyacak ya da bölük pörçük uyutacak bir olay.

Hayır yani yalnızca 2 haftanın sadece cuma ve cumartesi gecelerinde yani toplam 4 gece çalmasalar ölürler mi onu sormak lazım değil mi asıl?
Hoşgörü medeniyetinin yadigar geleneğinden söz ediyoruz, böyle yaptıkları sürece sonunda gelenektanımaz çıkacağım ondan korkuyorum.