RüzgarGülü
Favori Üye
Hadi el birliğiyle malum kişiye diss atalım.Neden kuru gürültü ya da gereksiz olsun ki bence güzel bir gelenek, geceleri hoş bir maninin kulağıma çalınması mutluluk veriyor bana.
Ülen kaç gün kaldı senin sınavına ne buralarda sürtüyorsun.Hadi el birliğiyle malum kişiye diss atalım.
Ben çalışmayı bıraktım, haberin yok mu?
Neden bıraktın.Ben çalışmayı bıraktım, haberin yok mu?Artık free takılıyorum.
Neden kuru gürültü ya da gereksiz olsun ki bence güzel bir gelenek, geceleri hoş bir maninin kulağıma çalınması mutluluk veriyor bana.
Bende gavur memleketlerde yaşama isteği uyandıran sebeplerden sadece bir tanesi.
Abarttınız la.Geçen sene de demişim, yarın Lys var ama adamlar durur mu? Gecenin 2.5 bilmem kaçında Dan dada dan dada dan dan dan!! Sonra gel de sev bu pek hoşgörülü (!) geleneği. Böyle gelenek batsın
Yani tüm sene çalıştıklarını sadece 5 dk'lık bir uykun bozuldu diye unuttun ve istediğin puanı alamadın.. Tüm suç davul ve davul çalanda öyle mi?Geçen sene de demişim, yarın Lys var ama adamlar durur mu? Gecenin 2.5 bilmem kaçında Dan dada dan dada dan dan dan!! Sonra gel de sev bu pek hoşgörülü (!) geleneği. Böyle gelenek batsın
Bahane bulmaya çalışırken ben.Yani tüm sene çalıştıklarını sadece 5 dk'lık bir uykun bozuldu diye unuttun ve istediğin puanı alamadın.. Tüm suç davul ve davul çalanda öyle mi?
Bu kadar komiğini de ilk kez gördüm bari sabah kafamı yatağın demirine çarptım deseydin.Bahane bulmaya çalışırken ben.
Yani tüm sene çalıştıklarını sadece 5 dk'lık bir uykun bozuldu diye unuttun ve istediğin puanı alamadın.. Tüm suç davul ve davul çalanda öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?