- Reaksiyon puanı
- 50,350
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
An itibariyle yeniden başlamıştır. Özlemişim şu sesi.
arkadaş sen nasıl bişeysin ya sözlük okuya okuya nerdeyse başka birşeye evrileceksin şimdi yazacam ceza yiyecem ama senin sonunu hiç iyi görmüyorum Allah yardım etsin. ben bu kadar insanlardan etkilenen sosyal medyadan etkilenen bir başka kişi görmemiştim. neymiş insanlar rahatsız oluyormuş yüzyılların ramazan geleneği bu başlarım rahatsız olanlara ramazan ayında çalacak o davul uyuyanda uyanacak hoşgörüsü falan yok bununÇok şükür gün itibariyle biten işkence, en azından gecenin köründe kafamızı şişirmeyecek artık. Hadi biz hiç uyumuyoruz tamam da uyuyan adamların telefon alarmı kullanması çok mu zor? Onu da geçtim bebeği var hastası var sabah işe gideni var... Biraz hoşgörü yahu!
1 yıl önce saygı duyarken artık nefretimi kazanmışlar. Böyle hoşgörüsüz gelenek olmaz olsun.
1 yıl öncesi sadece has temiz duygulara sahip müslüman bir gençti sözlük falan pek bilmezdi muhtemelen. yazık sizin gibilere çok üzülüyorumAn itibariyle yeniden başlamıştır. Özlemişim şu sesi.
arkadaş sen nasıl bişeysin ya sözlük okuya okuya nerdeyse başka birşeye evrileceksin şimdi yazacam ceza yiyecem ama senin sonunu hiç iyi görmüyorum Allah yardım etsin. ben bu kadar insanlardan etkilenen sosyal medyadan etkilenen bir başka kişi görmemiştim. neymiş insanlar rahatsız oluyormuş yüzyılların ramazan geleneği bu başlarım rahatsız olanlara ramazan ayında çalacak o davul uyuyanda uyanacak hoşgörüsü falan yok bunun
git ağabeylerin ne yazmış biraz daha oku hiçbir fikri olmayan adam
ben hiçkimsede zerre etkilenmem doğru bildiğimden şaşmam dinim ne diyorsa mantığım ne diyorsa odur. senin gibi sözlük forum sayfaları okuyup onların ağzıyla konuşanlara acıyorum 1 yıl sadece 1 yılda insan bu kadar değişemez. ramazan davulcusu her zaman olacak çalacakBence en büyük sözlük takipçisi sen olmalısın öyle ya iki lafından biri sözlük de sözlük.Milleti kendiniz gibi ondan bundan duyduğu ile yetinenlerden, usta demişse doğrudur diyenlerden sanmayın. Benim tek rehberim hür iradem ve bilincimdir.
Ve kimse bana davulcuyu savunamaz. Ne oldu söyleyeyim, davulcu sayesinde üniversite sınavına kalkacağım günün gecesi uykudan uyanmak zorunda kaldım ve sınava uykusuz girdim. Aylarca emek veriyor insanlar, bir iki gün davul çalmama hoşgörüsünde bulunabilirlerdi önceden gidip rica ettiğimiz halde?
bugün arefe para istemeye gelirler kesinRamazan ayının olmazsa olmazı. Bu gelenek hiç bozulmaz İnşallah.
4 senedir aynı davulcu geçiyor buradan her sene değişse daha iyi olacak aynı yüzleri görmekten aynı sesi duymaktan sıkıldım.Değişiklik şart
Bu sene az geldiler gelsinler bir zahmetben hiçkimsede zerre etkilenmem doğru bildiğimden şaşmam dinim ne diyorsa mantığım ne diyorsa odur. senin gibi sözlük forum sayfaları okuyup onların ağzıyla konuşanlara acıyorum 1 yıl sadece 1 yılda insan bu kadar değişemez. ramazan davulcusu her zaman olacak çalacak
uykusuzluk falan hikaye ben ygs ye girdiğimde gece halı saha maçına götürdüler sadece 3 saat yatmıştım.
hee sanmayın ki biz her gün davulcuyla kalkıyoruz davul sesini çok çok nadir duyamıyorum davulla kalktığım tek bir gün hatırlamıyorum
bugün arefe para istemeye gelirler kesin
demekki toplu alım yapacaklarBu sene az geldiler gelsinler bir zahmet
Dün davulcu diye tanıttı biri kendini 5 tlyi aldı ama pek davulcu tipide yoktu zaten sonra kapıcıda aldı dışarı çıkardı onu.Eğer davulcu değilse o 5 tlyle aldığı şeyde boğulsun.Ramazan ayının olmazsa olmazı. Bu gelenek hiç bozulmaz İnşallah.
4 senedir aynı davulcu geçiyor buradan her sene değişse daha iyi olacak aynı yüzleri görmekten aynı sesi duymaktan sıkıldım.Değişiklik şart
ilk kez duyuyorum arabayla gezen davulcu mu varmışDün davulcu diye tanıttı biri kendini 5 tlyi aldı ama pek davulcu tipide yoktu zaten sonra kapıcıda aldı dışarı çıkardı onu.Eğer davulcu değilse o 5 tlyle aldığı şeyde boğulsun.
Ay valla davulcularda kolayını bulmuş @takas adam arabayla dolaşıyor oh ne rahat bende mi davulcu olsam acaba hem çalarken eğlenirim
Bende görünce şok oldum .ssilk kez duyuyorum arabayla gezen davulcu mu varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?