Hanımlarla etse keşke @eskici nin başını yedi geçen onu boşadı geldiğinde sen görmedin @serhatt İle rahat rahat kırıştırmak için adamı tutamıyorum ayoll eve laf gelecek abine sahip çık diye @xemrexxx@Forumdash abim playboy tabii ki hanımlarla gününü gün edecek.
Hahahah ablam sen
Zaten şu aileye baksana kim bilir neler döner, bir iffetli senle beniz.
Abi dediğimiz bıyıklı adam milletin oğlanlarıyla kırıştırırsa her gün kimle takıldığı belli olmazsa diğer aile üyeleri napsın ayoll @Forumdash @serhatt @xemrexxxZaten şu aileye baksana kim bilir neler döner, bir iffetli senle beniz.
Aaa @MasacRE- i bacım dediğini şimdi fark ettim her ailede bir Eyşan oluyor sanırım ama tüfekle vururum onu ben laz kızı olarak : A
Sen kim sanmıştın.Aaa @MasacRE- i bacım dediğini şimdi fark ettim her ailede bir Eyşan oluyor sanırım ama tüfekle vururum onu ben laz kızı olarak : A
Masacreyi hiç görmemiştim yeni fark ettimSen kim sanmıştın.
Abi dediğimiz bıyıklı adam milletin oğlanlarıyla kırıştırırsa her gün kimle takıldığı belli olmazsa diğer aile üyeleri napsın ayoll @Forumdash @serhatt @xemrexxx
Aaaa namusuma zeval veriyorsunuz. bacı ve kardeş olacaksınız bi de Giderken avatarımı değiştircem sayenizde
@Çiğdem- ile öyleyiz cidden birini dilimize dolayınca ne iffeti kalıyor namusu.Aaaa namusuma zeval veriyorsunuz. bacı ve kardeş olacaksınız bi de Giderken avatarımı değiştircem sayenizde
Teneşir paklar artık