Ramazan'ın En Gözde 5 Programı

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,727
Puanı
1,060
Geçtiğimiz günlerde Birleşik Arap Emirlikleri'nin en büyük haber sitesi Gulfnews'in hazırladığı Ramazan'ın en popüler programları haberini paylaşmıştık.Türk dizilerinden sadece Muhteşem Yüzyıl listeye girebilmişti.Şimdi ise haber Tunus'tan geldi.

Ülkede Ramazan'ın en gözde 5 programı haberinde 2 Tunus dizisi, Deal or No Deal yarışması ile Beverly Hills dizisinin uyarlamaları ,Muhteşem Yüzyıl yer aldı.Muhteşem Yüzyıl ülkede yayınlanan son bölümünde 32.5 share aldı.
fgfd.png

@destere @Forumdash @mrt-06 @xBUGRAx @denizz19 @Harunnn60 @HachiKo @sokak sanati @Bully @yatutarsa @yakup09 @Çiğdem- @ABAY_06 @*YıldırıM* @gözlemci

Muhteşem muhteşem yüzyıl ahh Emre yeter çok övdün dziiyi çok reklamını yaptın halen vageçmedin ben timur savcı nın yerinde olsam Kösem Sultana direkt seni alırdım bir yan role :A az buz tanıtımını yapmıyon dizilerin :)

Muhteşem yüzyıl her ülkede başarısını gösteriyor finaliylemi 32 share almış bizden iyi gitmiş o zaman 😉

Muhteşem muhteşem yüzyıl ahh Emre yeter çok övdün dziiyi çok reklamını yaptın halen vageçmedin ben timur savcı nın yerinde olsam Kösem Sultana direkt seni alırdım bir yan role :A az buz tanıtımını yapmıyon dizilerin :)

Muhteşem yüzyıl her ülkede başarısını gösteriyor finaliylemi 32 share almış bizden iyi gitmiş o zaman 😉
yok lo son yayınlanan bölümü işte hangi bölümü bilmiyim :F

aslında yılmaz şahini kovup beni alabilir :A

Her telden program varmış maşallah. :F
bizim ramazan da öyle değil mi :F çarkıfelek,alabora,güzel köylü,ulan istanbul,güneşi beklerken :F

yok lo son yayınlanan bölümü işte hangi bölümü bilmiyim :F

aslında yılmaz şahini kovup beni alabilir :A

bizim ramazan da öyle değil mi :F çarkıfelek,alabora,güzel köylü,ulan istanbul,güneşi beklerken :F
bencede seni alabilirler ama bir yan role yılmaz şahin işi yatar diyim :D

Muhteşem Yüzyıl 32.5 share ile zirveyi almış mı peki? Gerçi onların ölçümleri bir farklı. :D

çokk ayıppp kadına şiddet olmazz benim yerime seni yatırırlar bencee :F
aaa benim gibi uslu çocuğa neden falaka cezası versinler F

Zirve ortağıdır eğer AGB gibi bir sistem varsa orda ilk 10'da bile değildir. :F
en popi 5 program içindeyse 1.olmuştur herhalde bu arada adamlara yazık be my yi 38 dk lik bölümler halinde izliyiler :( musti amasyadan yola çıksa konyaya gelmeden bölüm biter:F