Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzelim viski vodka varken içilmemesi gereken zehir zehirdir gerçekten o ne iğrenç tattır kokusu ayrı bişey Alkol karşıtı ailelerde alkolik genci hemen yakalatır
Ayrı bir tadı olan bol meze ve arkadaş ortamıyla çok iyi giden bir içkidir.Üniversite ortamında tanıştım fırsatını buldukça toplanıp takılıyoruz kendileriyle...
- - - Ekleme - - -
Ayrı bir tadı olan bol meze ve arkadaş ortamıyla çok iyi giden bir içkidir.Üniversite ortamında tanıştım fırsatını buldukça toplanıp takılıyoruz kendileriyle...
Bir akşam arkadasımın evinde gizlice içtiğimiz içkidir. Hayır madem gizli içiyosun niye daha az kokan bişey içmezsin Sonuç yakalanmadık diğer sonuç içkiler arasından en içilebilir olan
Arkadaşın evinde su istedim su diye bana bilerek rakı getirmiş
Anladım tabii döktüm çiçeğe
Sonuç arkadaşın babası niye benim rakımı için diye dövmüş arkadaşı
Kokusu ve tadı iğrenç berbat alkollü içecekleri sevmediğim gibi bunuda sevmem öğğ ne güzel kola fanta gazoz varken bu iğrenç şeyi nasıl içiyolar anlamış deilim
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.