Rahşan Gülşan'dan Muhteşem Yüzyıl Gerçekleri

beyazsoy laf değil kanıt istiyoruz arık

kardeş mış diyorum ben de izlemedim izleyecek kadar kafayı sıyırmadığımı yazdım.
)))) adamın anlatıgını söylüyorum. adam nerden bilsin 26 dakikakyı.. sırbistanda bir müslüman topluluk varmış. sırplar bunlara izleyin bakın atalarınız nasıl diye dalga geçiyormuş .. ordankiler adamı aramış .artık hırvatlar mı sırpların kanalı mı bilmiyorum kesilmemiş sahneleri bulmak istiyorsan onları ara
)) yada bu kardar muhteşemi savunuyorsun tims e git ben cangaver gibi muhteşemi savunuyorum çok merak ettim kesilen sahneleri izleyebilirmiyim de
)))))))))))))))))))))))))))))))))))

tamam da lafla penir gemisi yürümez sırbistandaki bölümün videosunu bul bulamıyosan kanıtsız konuşnma otur yeribe.D

kanıt nerde beyazsoy 12 dakika kısaltılan bölümde ne var hasodada yemek mi, yiolar napıyolar senn tarihçilerin görüşüne göre hasodadaki herş ey halvet

okumuyormusun saner ayarın lafını .. sevişme sahnesiymiş işte
))))))))))))

bunlar yazar falan değil...yediğini içtiğini izlediğini izlemediğini köşesinde yazmak yazarlıksa ise bu ülkede 70 milyon yazar var....kadının işi yok m.yüzyıl hakkında döküman hazırlamış..

tamam da lafla penir gemisi yürümez sırbistandaki bölümün videosunu bul bulamıyosan kanıtsız konuşnma otur yeribe.D

kardeşim sen demedin mi yabancı kanallarda halvet sahnesi daha uzun . demek avrupada kesilmiyor bazı sahneler. ne çektilerse avrupalılara vermişler işte.. bu benim kanıtımdır hakim bey
)) 26 dakika çektiklerinin kanıtıda saner ayar .. daha ne istiyon anlamıyorum..

kusura bakma birilerinin zoruna giden gerçekleri yazmı ş

- - - Ekleme - - -

26 dakikalık yayınlauyan ülke yok ben o kadar uzun demedim lafı anlayalım önce
26 dakika hlavet yani hasodada geçen sahne olur yatakta DEĞİL

12 dakikalık sevişen türk erkeği mi olur

bizde onu diyoruz işte
)) uydurma bu dizi amaçları sadece sex sex sex .. kanuniniyi karalamak. işte sende kabul ettin
))))))

- - - Ekleme - - -

artık nerde çektiler bilemiyeceğim
)))))))))))))))))))

o zaman diğer yapımlar içinde döküman hazırlasada tarafsızlığını bir görsek...

o zaman diğer yapımlar içinde döküman hazırlasada tarafsızlığını bir görsek...

DİĞER yapımları bu kadar iyi takişp etmiyorum net uiddaalrda bulunamayacağım dizlerde kon uaçmam böyle

- - - Ekleme - - -

bizde onu diyoruz işte
)) uydurma bu dizi amaçları sadece sex sex sex .. kanuniniyi karalamak. işte sende kabul ettin
))))))

- - - Ekleme - - -

artık nerde çektiler bilemiyeceğim
)))))))))))))))))))

sonuca gelirsek yatakta geçmeyen sahneye sdevişme demek mantıksılzıktır

Burada şunu demeden geçemeyeceğim bazı arkadaşlar gece gündüz vadi ile ilgili konuşulduğundan çok rahatsız ama bizde bıktık muhteşem konularından ama ne hikmetse koyu bir şekilde ispatsız savunan çok..

her seferin videosunu koyduk ispatsız şekilde saldrıranalr belli

Adam sana sefer yok dememişki halvetin ön planda ve abartıldığını söylemiş tabi anlamak isteyene.

bu da iftiradır adamalr kafasından haremin içinde süre yaratmıyor ki seferlerde ya hatice veya hürrem hamile olduğunda zaman atlamalrı oluyor hep sonuçta sarayda geçridği süreden fazlası yok

bu da iftiradır adamalr kafasından haremin içinde süre yaratmıyor ki seferlerde ya hatice veya hürrem hamile olduğunda zaman atlamalrı oluyor hep sonuçta sarayda geçridği süreden fazlası yok

Nasıl kendileri yaratmıyor bu kadar entrika kurgudan başka birşey değil dizide tek olumlu bakabileceğim şey seferler azda olsa anlatılması.