26 dakika harem sahnesi izleyecek kadar kafayı sıyırmadım.))). emreye sorun link atsın yabancı kanallara satıkları bölümleri. o 18 dakika saymış emre bile 18 dakika saydıysa siz düşünün ne kadar çekmişlerdir
)))))
26 dakika harem sahnesi izleyecek kadar kafayı sıyırmadım.))). emreye sorun link atsın yabancı kanallara satıkları bölümleri. o 18 dakika saymış emre bile 18 dakika saydıysa siz düşünün ne kadar çekmişlerdir
)))))
Ne alaka kafayı sıyırmakla? Ortaya bir şeyler attın, kanıtını da göstereceksin![]()
Yayınlanmamış ki. Bizene set arkaında ne yaptıklarından. Mahsun da Hde de sevişme sahnesini yayınlamamıştı
Üstelik kesintisiz 12 dakika olduğunu sanmıyorum.
yurt dışına satılanlarda kesme yokmuş. sonuçta show tv tepkilerden çekinerek yayınlamamış. tepki olmasa yayınlayacakalrmış işte)))) adamlar kesmek için çekmemişler sanırım
)))
asıl diziyi yaparken mantık önemlli yapımcı ve senaristin kafası bu 30 dakika sevişme sahnesi yazılır mı be kardeşim ayıp denen bişey var
sırbistandaki yayınlarda bu olaylar gerçekmiş diye yazılıymış. muhtemelen orada kesilmiyordur . yoksa tv de yayınlandığı için ve zaten her ülkede kesilebilir.. birde adamlar 45 dakika yayınladıgı için 30 dakika halvet sahnesi koysa kimse izlemez)))))))))
yukardaki arkadaşlara saner ayar ayr veriyor işte))))))))
RTÜK'ün uyarı cezası verdiği Show TV'nin Genel Müdürü Saner Ayar, protesto gösterilerine neden olan 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin ikinci bölümünde sevişme sahnelerini yaklaşık 12 dakika kısalttıklarını söyledi