Rahşan Gülşan'dan Muhteşem Yüzyıl Gerçekleri

berkann zaza öldüğünde de sansürlediler kanı normaldir
belli olmaz rtük ün yaptığı her şey doğru değil vermezz mi vermez

26 dakika harem sahnesi izleyecek kadar kafayı sıyırmadım.
))). emreye sorun link atsın yabancı kanallara satıkları bölümleri. o 18 dakika saymış emre bile 18 dakika saydıysa siz düşünün ne kadar çekmişlerdir
)))))

ben saymaım senn videonaki, iftiracı amca ötyle diyor
ama gene de izledim en fazl 3.5-4 daika yataktalar kalanı has oda konuşma ,espriler ve yemek sahneleri onlkarı da katsan 18 dakika etmiyor

muhteşem yuzyılcıular kendileri diyor 12 dakika kısalttık alın bakın habere 16 dakika artı 12 dakika eder 28 dakika ben 26 dakika dedim pardon özür dilerim
))))))))))

RTÜK'ün uyarı cezası verdiği Show TV'nin Genel Müdürü Saner Ayar, protesto gösterilerine neden olan 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin ikinci bölümünde sevişme sahnelerini yaklaşık 12 dakika kısalttıklarını söyledi

Milliyet - ‘Halvet’ sahneleri kısaltıldı

Ne alaka kafayı sıyırmakla? Ortaya bir şeyler attın, kanıtını da göstereceksin

harem sahnesi çekimi iki gün sürmüş düşüş artık
))) adamlarının niyeti belli bende muhteşemi yazmak isterim yaz 30 dakika halvet sahnesi o ne güzel
)))))))))))))

30 dakkalık rezilliği izleyemem diyo aynen bende

Arkadaş ne diziymiş ya resmen dillere pelesenk oldu dizi.Tamam dizi başarılı da bu kadar da yerilmez ki ama

Yayınlanmamış ki. Bizene set arkaında ne yaptıklarından. Mahsun da Hde de sevişme sahnesini yayınlamamıştı

Üstelik kesintisiz 12 dakika olduğunu sanmıyorum.

Yayınlanmamış ki. Bizene set arkaında ne yaptıklarından. Mahsun da Hde de sevişme sahnesini yayınlamamıştı

Üstelik kesintisiz 12 dakika olduğunu sanmıyorum.

yurt dışına satılanlarda kesme yokmuş. sonuçta show tv tepkilerden çekinerek yayınlamamış. tepki olmasa yayınlayacakalrmış işte
)))) adamlar kesmek için çekmemişler sanırım
)))

asıl diziyi yaparken mantık önemlli yapımcı ve senaristin kafası bu 30 dakika sevişme sahnesi yazılır mı be kardeşim ayıp denen bişey var

rusya ve fransada yok öle şeyler hanggi yurtdışı acaba mars ı mı kastediyor bu adam

sırbistandaki yayınlarda bu olaylar gerçekmiş diye yazılıymış. muhtemelen orada kesilmiyordur . yoksa tv de yayınlandığı için ve zaten her ülkede kesilebilir.. birde adamlar 45 dakika yayınladıgı için 30 dakika halvet sahnesi koysa kimse izlemez
)))))))))

ya ne 30dk. sevişme sahnesinden bahsediyosunuz yok öyle bişey

evet evet o 26 dk 'lık sahneyi bende izledim...Bunca yıllık p..cuyum böyle film izlemedim dedim sonunda.Hatta p.... sektorunun en buyuk yapım şitketi B....zers halt etmiş TİMS'in yanında..Kel adam J.S kimmiş bizim Süleymanın yanında
Hatta halvet gecesinde sümbül ağalar Pargali İbo filan Süleymanın sırtını yumraklayıp "beline kuvvet" denilip yollanmişti...Orda biraz kontrasyonum dağıldı...

Atıcaksanız az biraz daha atın
boş boş konuşmak boylede yapılır...

beyazsoy laf değil kanıt istiyoruz arık

yukardaki arkadaşlara saner ayar ayr veriyor işte
))))))))

RTÜK'ün uyarı cezası verdiği Show TV'nin Genel Müdürü Saner Ayar, protesto gösterilerine neden olan 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin ikinci bölümünde sevişme sahnelerini yaklaşık 12 dakika kısalttıklarını söyledi

kanıt nerde beyazsoy 12 dakika kısaltılan bölümde ne var hasodada yemek mi, yiolar napıyolar senn tarihçilerin görüşüne göre hasodadaki herş ey halvet

rahşan gülşan ... a.özyılmazelle birlikte gereksiz yazı yazma özelliği gösteren 2 büyük kadın yazardan biridir....bu gereksiz araştırmayı yapmasından belli...bu kadar uğraşacağına m.yüzyıl fanlarına mail atsa onlar bundan daha iyi döküman hazırlar....