Rahşan Gülşan'dan Muhteşem Yüzyıl Gerçekleri

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,180
Puanı
1,061
Son tartışmalardansonra Muhteşem Yüzyıl'ı gözden geçiren gazeteci konuyla ilgili şunları belirtmiş:

-dizide Kanuninin içtiği sıvıya yapımcı şerbet karşıtları alkol diyor.
-5. ve 6.bölüm Belgrad seferi
10. ve 11.bölüm Rodos seferi
25.,26.ve 27.bölüm büyük paralar harcanan Mohaç seferi (Mohaç'da zafer kazanılması 2saat sürüyor)
39. ve 40. bölümler Viyana Seferi (kuşatma 17 gün sürüyor)
47. ve 48.bölümler Alman Seferi
64.,65.,66.,67. ve 68. bölüm Irakeyn seferi
görüldüğü gibi dizide seferler işlenmiş.

Reyting konusuna gelince AB grubunda 15.59 ile 23.bölüm almış.O bölümde Gülşah Hatun Hürrem Sultan'ı öldürmeye kalkışıyor.
Totlade ise en yüksek reyting 12.bölüme ait.O bölümde Kanuni Pargalı'nın hayatı konusunda karara varıyor.

edit:reyting kısımları benim görüşüm değil hepsi HT yazarı Rahşan Gülşan'a aittir.Hata olursa ona aittir:)

gazeteci kendi yapmamıştır da. asıl baglamı kaçırmış. itiraz hiç sefere cikmiyor demedi.

bide şöyle hesaplasın o seferler kaç dakika surmus bi de kanununı kaç defa haremde kız oynatmış :))))

bide o dakikaları saysaydı o zaman gerçek inceleme olur .. şimdi ısmarlama araştırma olmuş :)))))))))))))))))))))

aynen 5 dk savaş sahnesi vars 500 dk sevişme vardır :d rezalet işte

totalde en yüksek 12.bölüme değil , 13.bölüme ait

- - - Ekleme - - -

12.bölümmüş :)

- - - Ekleme - - -

Reyting konusuna gelince AB grubunda 15.59 ile 23.bölüm almış.O bölümde Gülşah Hatun Hürrem Sultan'ı öldürmeye kalkışıyor.

ben yukardaki cümlede ne demek istediğini anlamadım

totalde en yüksek 12.bölüme değil , 13.bölüme ait

- - - Ekleme - - -

12.bölümmüş :)

- - - Ekleme - - -

ben yukardaki cümlede ne demek istediğini anlamadım

23. bölüm en yüksek reytingi almış çünkü savaş yok entrika var demeye getirmiş :)))) 23. bölümde hurremi oldurmeye kalkmak yüksek reyting getirmiş.

zaten ana karakter hangi dizide öldurmeye kalkılsa yüksek reyting alınır

23. bölüm en yüksek reytingi almış çünkü savaş yok entrika var demeye getirmiş :)))) 23. bölümde hurremi oldurmeye kalkmak yüksek reyting getirmiş.

zaten ana karakter hangi dizide öldurmeye kalkılsa yüksek reyting alınır
ama en yüksek 12.bölüm , 23.değil

reyting rakamnlarını gazetedki yazsında yazmış bana da hatalı geldiği için sonunda belirttim zaten :)
nasıl sefere çıkmıyor eleştirisi yok muydu adam her sefere çıkmış ne bekliyolrar 2 saatte kazandığımız mohaç ı 10 bölüm mü anlatacaklar

26 dakika sevişme sahnesi olur mu yahuu :)))))))))) sevişme sahnesi 26 dakika çekmişler bir savaşa 1 saat ayırmışlar bununla övünüyorlar :))))))

26 dakika sevişme sahnesi olur mu yahuu :)))))))))) sevişme sahnesi 26 dakika çekmişler bir savaşa 1 saat ayırmışlar bununla övünüyorlar :))))))
beyazsoy kendini rezil ediyosdun my öfken mantığının önğne geçmiş 26 dakikla oalyı yok bir kere yurtsşında bile
18 dakika diyor tüekiyede has odada hürremin taklitler yaptığı,sohbet ettiği,yemek yediği yerleri de katmış adam konusunu aöçtım ölçtüm süreleri de daha fazla güldrüme kendine

beyazsoy 26 dakika diyen adamın linkini değil 26 dakika süen halvet sahnesinin lini lütfen karışıklık olmasın :)

oha 26 dk mı yuh artık söyleyecek söz bulamıyorum bu nedir ya yazık yazık

oha 26 dk mı yuh artık söyleyecek söz bulamıyorum bu nedir ya yazık yazık

takas bir iftiraya dayanarak yuh diyerek kendini küçültüyırsun varsa öyle bi,r 26 dakikalık sevişme beyazsoy linkini atsın da görelim yok bulamayacağıu için kendini rezil ediyor

beyazsoy yalan atmaz doğrudur bakalım

takas mantık yürüt. Öbgz'de 3 dakikalık sevişme sahnesi vardı. Ceza geldi mi? Geldi.
My'de 26 dakikalık sevişme sahnesi olacak ve ceza gelmeyecek. Sana bırakıyorum, istediğin gibi düşün.
Not: Rtük My'de intihar sahnesinde kan gözüküyor diye ceza vermişti.