'Racon' Dizisinin Kanalı Belli Oldu!

Kanal iyi değil, ATV'nin olacağını düşünüyordum şahsen. Oyuncular iyi, ama kanal kötü maalesef... :)

butür kabadayı ve aksiyon dizilerinin adresi atv kanalıdır en azından 2 sezon devam ederdi o kanalda ama tv8 kanalında ilk sezonu bile göremezler ayoll bu kanalda kimse dizi falan izlemez acunun yarışmaları bile 3 reyting gidiyor 4 reyting görünce bayram ediyorlar
böyle bir ortamda dizi falan tutturamaz acun kolay kolay bakın kaçak gelinler tv8 geldi ne oldu 1 reyting alıyorlar 2 bile değil :kiki::kiki::kiki:
racon 5 haftaya kalmaz kaldırılır 🙂🙂🙂

Çok Yanlış Karar Handeye Yazık Olacak Tutacağını Sanmıyorum Zaten Mehmet Aslantuğ'un Son Dizileri Tutmuyor.

butür kabadayı ve aksiyon dizilerinin adresi atv kanalıdır en azından 2 sezon devam ederdi o kanalda ama tv8 kanalında ilk sezonu bile göremezler ayoll bu kanalda kimse dizi falan izlemez acunun yarışmaları bile 3 reyting gidiyor 4 reyting görünce bayram ediyorlar
böyle bir ortamda dizi falan tutturamaz acun kolay kolay bakın kaçak gelinler tv8 geldi ne oldu 1 reyting alıyorlar 2 bile değil :kiki::kiki::kiki:
racon 5 haftaya kalmaz kaldırılır 🙂🙂🙂
Aynen raconda kaldırilir maralda.
Simdiden geçmiş olsun diyoruz Hazala ve Handeye.
Nice başka projelere...

Benim anlamadigim burak ozcivitin dizisini ndn kabul etmedi bunlarda gittiler izlenmeyecek dizilere ? :(

Aynen raconda kaldırilir maralda.
Simdiden geçmiş olsun diyoruz Hazala ve Handeye.
Nice başka projelere...

Benim anlamadigim burak ozcivitin dizisini ndn kabul etmedi bunlarda gittiler izlenmeyecek dizilere ? :(
acun kandırmış demekki bunları cnm ne dediğinide tahmin edebiliyorum seneye 1 numara biz olucaz büyük kanallar arasında yer alıcaz falan filan demiştir :F:F:F

acun kandırmış demekki bunları cnm ne dediğinide tahmin edebiliyorum seneye 1 numara biz olucaz büyük kanallar arasında yer alıcaz falan filan demiştir :F:F:F
Hahahha aynen keske kanali star olsaydi veya atv onlar daha iyi tv8den.
Bu dizilerin hicbiri tutmayacak :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,651
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919