O Hazal Kaya'lı dizinin haberidir Emre.Kerem Deren ile Pınar Bulut'un tv8 için yapacağı bir dizi haberini bu forumda okudum vardı eminim, ama bu dizimiydi ondan emin değilim.
Aynen raconda kaldırilir maralda.butür kabadayı ve aksiyon dizilerinin adresi atv kanalıdır en azından 2 sezon devam ederdi o kanalda ama tv8 kanalında ilk sezonu bile göremezler ayoll bu kanalda kimse dizi falan izlemez acunun yarışmaları bile 3 reyting gidiyor 4 reyting görünce bayram ediyorlar
böyle bir ortamda dizi falan tutturamaz acun kolay kolay bakın kaçak gelinler tv8 geldi ne oldu 1 reyting alıyorlar 2 bile değil![]()
racon 5 haftaya kalmaz kaldırılır 🙂🙂🙂
acun kandırmış demekki bunları cnm ne dediğinide tahmin edebiliyorum seneye 1 numara biz olucaz büyük kanallar arasında yer alıcaz falan filan demiştirAynen raconda kaldırilir maralda.
Simdiden geçmiş olsun diyoruz Hazala ve Handeye.
Nice başka projelere...
Benim anlamadigim burak ozcivitin dizisini ndn kabul etmedi bunlarda gittiler izlenmeyecek dizilere ?![]()
Hahahha aynen keske kanali star olsaydi veya atv onlar daha iyi tv8den.acun kandırmış demekki bunları cnm ne dediğinide tahmin edebiliyorum seneye 1 numara biz olucaz büyük kanallar arasında yer alıcaz falan filan demiştir![]()