'Racon' Dizisinin Kanalı Belli Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Ocak ayında başlayacak olan 'Racon' dizisinin kanalı belli oldu.

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ ve Hande Doğandemir'in bulunacağı ve TMC imzalı dizinin kanalı belli oldu. Racon dizisi yeni yılla birlikte Tv8 ekranlarında yayınlanacak. Kerem Deren ve Pınar Bulut'un kaleme aldığı dizi Ocak ayında izleyicisi ile buluşacak.

'Racon' Ocak ayında Tv8 ekranlarında.

racon_dizisi.jpg

Hande yanlış tercih yapmış bu dizinin tutmayacağı 1093738 km öteden belli maalesef.
Ayol babasi yaşında bu adam :(

Bende tahmin etmiştim ama Hande'nin bu kadar zirvedeyken bu kanalı tercih etmesi bencede yanlış.:)

Kanal berbat mehmetin hicbi dizisi tutmuyor bu senaristler ayni anda 3 diziyi yapamazlar 1ini anca yapiyorlar lo :)
Kanal sorun işte. :)
Mehmet Aslantuğ'un Hanımın Çiftliği dizisi gayet güzel tutmuştu, dizi hala unutulmayanlar arşivinde.
Bu dizi tutar bence. :)

Kanal sorun işte. :)
Mehmet Aslantuğ'un Hanımın Çiftliği dizisi gayet güzel tutmuştu, dizi hala unutulmayanlar arşivinde.
Bu dizi tutar bence. :)
Ama senaristlerde is yok bide lo.
Dedigim gibi 1 diziyi anca yazıyorlar 3 diziyi yaparken 3unude bitirirler :(

Show olur diye düşünüyordum.Kanal seçimi yanlış olmuş bence.

Dizi hatali kanalda basliyo zaten Mehmet Aslantug son donemlerde dizi tutduramadi neyse hayirlisi dicem ama Hayir yok gibi

Hayır arattım böyle bir konu yok. :)
Racon dizisi ile ilgili forumda 1 konu açılmış oda dizinin oyuncusu ve genel hikayesi hakkında bilgi vermiş. :)
Kerem Deren ile Pınar Bulut'un tv8 için yapacağı bir dizi haberini bu forumda okudum vardı eminim, ama bu dizimiydi ondan emin değilim.

Forum İstatistikleri

Konular
176,657
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919