'Racon' Dizisine Bomba İsim!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1419200375.jpg

Racon dizisinin kadrosuna bomba bir isim katıldı!

Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin'in oturacağı Racon dizinin kadrosuna Ezel, Muhteşem Yüzyıl ve Suskunlar dizilerinde rol alan Sarp Akkaya dahil oldu.

TMC Film - Erol Avcı imzalı, başrollerinde Mehmet Aslantuğ ve Hande Doğandemir'in baba-kızı oynayacağı Racon'un senaryosunu Kerem Deren ve Pınar Bulut kaleme alacak. Ayrıca dizide Barış Arduç'ta yer alacak.

Racon, yakında atv'de!

dizi için çok iyi bir isim dizi kaliteli oalcak gibi :X kerem deren kaliteli yapıcam derken anlamsız bir şey ortaya çıkarmazsa:)

Bu dizi konusunda çok kararsızım senaristleri çok iyi ama başrolleri pek tatmin etmedi özellikle Hande Doğandemir çok itici ve başarısız geliyor bana :) şuana kadar açıklanan oyuncular arasında en iyisi Sarp Akkaya olmuş :)

Waow waow waooooowww.:Z

Diziyi zaten izleyecektim. Kadroyuda şahane görünce sabırsızlanıyordum ama Sarp eklendi resmen heyecandan öleceğim.:F Çok çok çok iyi bir transfer. Çok çok çok çabuk başlasın şu dizi.:F

:bhr:Yeni bir Ezel dizisi mi geliyor yoksa. :Z
Harika bir oyuncu.Merakla bekliyorum.🙂

Bence de çok iyi bir takviye olmuş, dizinin tutma ihtimali yüksek gibi görünüyor. Kadro güzel görünüyor şimdilik. Neyse, başarılar... :)

Dizi her şeyiyle çok iiy olacak gibi bir izlenim veriyor bana. Şu ana kadar açıklanan tüm oyuncular çok iyi. Güzel bir iş ortaya çıkar da bu kadro harcanmaz umarım.

sezin akbaşoğulları da bu diziye geliyi diyiler :X hande ile abla kardeş olabilirler :X pananın tutmayacak dizisinden kurtuliyi gibi sezin :oley: