Raci Şaşmaz'dan 'Darbe Girişimi'ne Sessiz Kalanlara Ambargo!

tilkiye bak tilkiye Necati Şaşmaz ı ortaya atıp bunu eleştirmemiz bekliyor
tamam Necati Şaşmaz ı çok daha fazla seviyoruz ama ikisi de aynı yolda küs olmaları bişey değiştirmez.
Adam çok net tavır almış darbeyi destekelyen vatan hainidir vatan hainleriyle çalışmamak ve çalıştırılmasını engellemekte vatanseverlik değilmidir? bu tehdit değil adamlıktır helal olsun adama

Ne alaka, Necatiyi kardeşler diye örnek verdim.

Raci Şaşmaz önce bir kendisine baksın, geçen yıl abisi kaza geçirdi küsler diye ziyaretine bile gelmedi.
Biz de kanlı, bıçaklı kavga olsa bile zor günde, cenazede, kazada, kötü günde bir oluruz. Raci Şaşmaz konuşmasın şimdi.

olayı çarpıtma o başka bu başka. burdaki tavrı son derece doğrudur vatan hainlerine ekmek ve su yok

olayı çarpıtma o başka bu başka. burdaki tavrı son derece doğrudur vatan hainlerine ekmek ve su yok
Olay çarpık falan değil, birisi bir şey diyorsa önce bir kendini süzsün, akıl versin. İki dizi tutturdu, milleti çalıştırmam diyor Allah'ım ya.

Dizi sektöründe darbeye destek veren kimsenin olduğunu düşünmüyorum, özellikle bu ihtimal EDHO gibi kadrosu bizzat Raci Şaşmaz tarafından titizlikle seçilen bir dizi için imkansız diyebilirim. Ama açıklama yapsınlar diye dayatma yapmak hoş değil.

Ben dandirik aşk dizileri izlemiyorum ki yanlışın olmasın.
Ayrıca tek bir dizisi bu kadar yüksek almış he bir de son günlerde EDHO var daha da başka eseri yok bu adamın.

Söz konusu EDHO ise bizim Batuhan Çakırbeyli her şeyi yapar

Sen sus marul kafa

Kardeşim darbeye meydan okurken Allah'ın ismini zikretmek ne zamanda beri kötü oldu kendinde misin? Müslüman insanlardan baba, oğul, kutsal ruh demelerini mi bekliyorsun?

PKK ile zaten savaşılıyor. Sen ben gibi nice vatan evladı bu işi yapıyor. Ama sen soracaksın varsa neden darbeye karşı halk neden çıktı sokağa diye. Bu halk devletini, milletini seven insanlar bunlar mahallesini sokağını korur ama dağa çıkma ihtimali zor ha ülke zorlansa emin ol onuda yaparlar ilk Türklerdeki gibi Ordu-Millet anlayışı ile.

Ülkenin Cumhurbaşkanı dışarı çıkın demiş ve bu halk darbelerden bıkmış buna tepki vermesi neden kula kulluk oluyor. Birini sevmek onun dediğini yapmak ona tapmak değildir. Yoksa put çok ama görmek isteyene.

İslam dinini kötü emellere sunmak yanlış. Camilerde okutulan selaların halkı kışkırtmaktan ve galeyana getirmekten başka hükmü yoktu. Eline Türk bayrağı alıp dışarı çıkmakla darbe bastırılmaz, demokrasi korunmaz. Ayrıca demokrasi ne zamandan beri kan dökmekle sağlanır oldu? PKK ile savaşılıyor ama netice alınmadıktan sonra hiçbir anlamı yok. İdam getirilsin diyorlar bu aralar getirsinler bakalım assınlar Abdullah Öcalan'ı öyle kolaydı değil mi beleşten atmak. Bu halk vatanını seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum ama Erdoğan'ı çok seviyor orası gerçek. O öl dese ölürüz demek bile kula kulluk etmektİr. Ordu millet anlayışı varsa buyursunlar dağlara çıksınlar bakalım. Öyle martaval okumak kolay icraat önemli. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı halkını dışarıya çıkartmasaydı bu mevzuunun bu kadar uzamayacağı aşikardı. Ölen halk, ölen polisler, ölen askerler birbirine kırdırılan insanlık, Baki kalan Erdoğan oldu. Haydi müslümanlar yeriniz hazır cennette.

Kiz @Çiğdem- bunun marul saclarinin altinda beyin varimiş ben şok 😱

Bu adam kendini kerem çatay yada Timur savcı ile filan karıştırdı galiba
ayrıca nedir bu paylaşım merakı zoraki paylaşım yapacaklarına hiç yapmasınlar daha iyi ayrıca insanların vatan sevgisini sosyal medya paylaşımları ile ölçemeyiz hayatı sosyal medyadan yaşamayı bıraksak keşke

Senin devletinin geleceği belirsizken evde oturabilirsin ama bu darbeleri bizzat yaşayanlar oturmaz, oturamaz. Kim olursa olsun gider dışarı tepkisini koyar bunun A, B, C partisi olamaz. Erdoğan ülkenin Cumhurbaşkanı tabiki halka seslenecek. Baksana her parti lideri çıkmış darbeyi eleştiriyor sen ve senin gibilerin Erdoğan düşmanlığı gözünüzü kör edip her şeyi Erdoğan'a çıkarıyorsunuz.

Devletimizde Ordu-Millet anlayışı eski Türk Devletleri gibi yok ama lazım olursa herkes koşar herhalde yazımı anlayamamışsın.

Camilerde okunan Selalar halkı dinç tuttu, halk bu inançla dışarda kaldı. Milletini, ülkesini, toprağını, evini vb... korudu. Aksi zaten düşünülemez.

Ölen halk olmasının nedeni darbecilerinde bu ülke vatandaşı olması. Sen bu ülkenin ekmeğini yiyorsan Bozonun da dediği gibi gün gelir kurşununuda yersin. Siz kimsiniz ki ülkenize kalkıp darbe yapıyorsunuz?

Madem konu uzadı birazda ben uzatayım. Darbe yapanlar kime hizmet ediyor? Darbe gerçekleşse neler olacak sen biliyor musun? Her şeyi geçtim ülke kaç yıl geriye gider bana bunların cevabını verebilecek misin? Varsa cevabını beklerim.

Raci Şaşmaz gereken ayarı feci şekilde vermiştir. Açıklama yapmayan nerdeyse kimse kalmadı. @beyazsoy'un paylaştığı darbe imzasının bir ikincisi daha çıktı.. yaklaşık 40-50 imza da orda var.. şuanda da Show Tv'de Ciner Grubu açıklama yapıyor.

Raci Şaşmaz ambargonun kralını koymuştur! Helal Olsun bin kere!

Son düzenleme:
Sen iyi misin ben darbeyi savunmuyorum dedim en başta da. Bu bir darbe olsa kafanı dışarı çıkaramazdın diyorum ben de sana. Medya ile iletişim tamamen sona erer ve önce hükümete baskın düzenlenirdi. Ya sabahtandır söylüyorsun pardon da sen darbeyi yaşadın mı diyorsun ben yaşamadım ama neler olduğu yönünde bilgilerim var Ee sen yaşadın mı diye sorayım ben de sana? İkimizin savunduğu şeyler de aynı aslında ama ben sokaklara dökülmenin yersiz olduğunu savunuyorum. Bu bir darbe değil bu bir oyundu diyorum ve sonuna kadar da sözlerimin arkasındayım. Neyse çok uzadı bu konuşma bahsi kapatalım.

o değil o foto ne manyak bişe olmuş öyle ya her bir tarafından karizma akıyor

Geç kaldin be gülüm ilk bölüm o değisimine uğramayip sen olicedin polat alemdar şimdi napsan kardeşinin gölgesinde kalican...