Raci Şaşmaz'dan 'Darbe Girişimi'ne Sessiz Kalanlara Ambargo!

Tekbir sesleriyle savaşa gider gibi gittiler evet demokrasiyi bu insanlar kurtardı gerçekten. Madem bu kadar kendilerine güveniyorlar o halde çıksınlar dağa da PKK'yı temizlesin bu halkımız. Bu kadar güce sahibiz baksana Erdoğan öl dese ölecek insanlar var hani başkomutan ya o.
Ne düşünürsün ne düşünmezsin önemsiz ama bildiğim tek şey var bu ülke adam olmaz. Kul kula kölelik ettikçe her şey itibarsızlaşacak.

Diriliş Ertuğrul ekibinden darbe girişimine videolu tepki

ayyy fotoya bakın yaa al paçino yanında halt etmiş

raci beye benim herzaman ayrı bir sempatim vardır özellikle raci bey bu ülkede kalemi en güçlü kişidir eşkiyada bu sezon adam coştu öyle replikelr yazıyorki insanın beyni dönüyor adam küllerinden yeniden doğdu eşi bulunmaz birisi allah onuda başımızdan eksik etmesin çünkü onun gibi replik yazabilen başka bir kalem yok

Altı boş tehdit ya, NTC Medya - Pana Film gibi şirketler dışında hiç bir yere elini atamaz.
nerden biliyorsun uzanamayacağını bu adamı tanıyormusun
kim mi bu ülkenin en büyük senaristi ve yapımcısı. ünvanı veya mesleği değil düşüncesi önemli. adam vatan hainlerine sektörde nefes aldırmayacağını söylemiş ve vatanseverliğini göstermiştir helal olsun. ayrıca bu adamın sektöre kazandırdığı yüzlerce oyuncu var herkes de can atıyor çalışmaya sen rahat ol.
Boş tenekeden çok ses çıkar.
yalnız o tenekeler bu adam değil sizler oluyorsunuz onun tek cümlesi yeter
sözde ağaç özde hükümeti devirme teşebbüsü olan çapulcular eylemi ile vatana kastedilen bir darbeyi aynı kefeye koymak sadece sizin işinizdir. yazıklar olsun ki 208 şehite 1500 yaralıya rağmen meclisin bombalanmasına genelkurmay başkanının rehin alınmasına tv kanallarının basılmasına halkın taranmasına rağmen siz buna oyun diyorsunuz yazıklar olsun Allah a havale ediyorum.
eğer bu insanlar sizin gibi evlerinde saklansalardı şuan onbinlerce insan ölmüş ülke bok çukuruna girmiş herşey bitmişti ama hala gezi mezi zırvalıyorsunuz. o eylemlerde ülkeye büyük zarar verdiniz. senin söylediklerini darbeciler yapmaya çalıştı zaten türksatı bombalamaya sosyal medyayı kapatmaya korsan mesajlarla milleti evlerde tutmaya çalıştılar. darbecilerle aynı kelamları söylüyorsun eğer bu şekilde o kadar şehide rağmen saygısızlık edip tiyatro oyun moyun dersen seni emniyete şikayet ederiz. vatan millet meselesinde bile dalga geçen insanların hesap vermesi gerekiyor

Yav hehe anca kendini avutuyorsun böyle şeylerle.

Konuştuğu üsluba bak, bu üslup bile nasıl birisi olduğunu gösteriyor.

Yav hehe anca kendini avutuyorsun böyle şeylerle.

Konuştuğu üsluba bak, bu üslup bile nasıl birisi olduğunu gösteriyor.
sizin anlayacağınız üslup çok daha fazlası ama malum internet ortamı ban yemek istemem
kimin kendini avuttuğu ortada tarih sizleri asla unutmayacak eğer ki darbeye destek verir gibi gördüğüm mesajınızı görürsem şikayet edeceğim ona göre yazın. meselenin ciddiyetine varamamış insanlara ciddiyetini hatırlatmakta bizim görevimizdir ama öyle ama böyle

Darbeye destek verecek en son kişi benim, senin kuru tehdidine kalmadım.
Senin üslubunu herkes biliyor zaten, yorma kendini boşuna.
Siz önce kendiniz uyanın, sonra bize hatırlatırsınız.

Darbeye destek verecek en son kişi benim, senin kuru tehdidine kalmadım.
Senin üslubunu herkes biliyor zaten, yorma kendini boşuna.
Siz önce kendiniz uyanın, sonra bize hatırlatırsınız.
direk destek veriyorsun demedim ama destek veriyor gibi görünsen bile şikayet edeceğiz. üslubumu herkesin bilmesi güzel biz açık ve NET yazıyoruz kıvırma yok. o yüzden üslubumu biliyorsan şaşırmayacaksın bizde böyle işine geliyorsa gelmiyorsa engelle geç NET

Sende mi kıvırıma yok, Allah aşkına takas ya.

Uğraşamam senle, beleş otobüsümle gezmeye gideceğim.

Sende mi kıvırıma yok, Allah aşkına takas ya.

Uğraşamam senle, beleş otobüsümle gezmeye gideceğim.
ne kıvırmamız gördün biz dimdik ilerleriz kıvırma başkalarında olur isim vermek istemiyorum şimdi pusuda bekleyen çakallar var zaten
uğraşsan ne olur biz burdayız

En büyük senarist derken

Biz de sizden çekinmiyoruz, hodri meydan gibi boş şeylere de yer vermiyoruz.
gereken ne ise o yapılır

En büyük senarist derken
yazdığı dizi yıllarca rekor reytingler almış yazdığı film gişe rekoru kırmış dillere pelesenk olmuş yüzlerce repliğin sahibi adam doğal oalrak ülkenin tartışmasız 1 numaralı senaristidir. ne sandın senin dandirik aşk dizilerinin uyduruk senaristine mi en büyük senarist diyecektim. onu sen dersin sadece sen

gereken ne ise o yapılır
Böyle imaları falan cümlelere hiç gerek yok, üslubunu düzeltsen bunlar hiç yaşanmayacak. Bak siyaset konularına ben kimseyle bir a parti, b parti için tartışmam. Ama sen öyle bir üslupla geliyorsun ki kışkırtıyorsun karşı tarafı. Benle aynı düşünmeyen çok kişi var forumda siyaset konusunda ama biz girmiyoruz birbirimize, düşüncemizi belirtiyoruz geçiyoruz. En önemli örnek de beyazsoy, maskeli. Demek ki problem sende.

kardeş problem bendeyse engelle geç konuşmak ve tarışmak zorunda değilsin. her insan bir değil
ima falan yok gereken ne ise o yapılır çok açık ve NET bir cümle

kardeş problem bendeyse engelle geç konuşmak ve tarışmak zorunda değilsin. her insan bir değil
ima falan yok gereken ne ise o yapılır çok açık ve NET bir cümle
O cümle için söylemedim, her yerde aynı şeyi yapıyorsun.
Bana tutmaz o tavırların o ayrı bir şey, senle aynı düşüncede olduğumuzda her şey mükemmel. Senle aynı düşüncede değilsek vay halimize.

sana tutup tutması ne demek ben kimseyi sindirmek derdinde değilim doğru bildiğimi yazarım böyle bir zamanda tafanızı doğru seçeceksiniz lamı cimi yok üstte varlığın biri tiyatro diyor sonra üslup diyorsun çıldırmamak elde mi
böyle bir zamanda sakin kalmak mümkün mü biraz hak vermen lazım ve ona göre davranman lazım

Herkesin düşüncesi kendinedir, olayların tiyatro olduğunu ben de düşünmüyorum. Bunu yapmasına gerek yok, adamlar zaten oy alıyor. Ne gerek varmış böyle şeylere? İyi çalışsınlar istediklerini de hallederler, böyle ortalığı karıştırıp Türkiye'nin saygınlığını düşürecek, turistleri geri teptirecek hareketler yapacak değiller.

Ben de bazı mesajlara aşırı sinirleniyorum da takmıyorum, konuşsun dursun herkes.
Ben bu konuda Raci Şaşmaz'ın üslubunu doğru bulmuyorum, tehdit etmiş resmen. O kim? Biraz karakter meselesi. Bak Necati Şaşmaz dün Kısıklı'daki protestoya katılmış, demokrasimize sahip çıkıyoruz demiş. Ne güzel, adam yorumunu belirtmiş. Bu adamın yaptığı düşünce belirtmek değil üslup çok yanlış.