- Reaksiyon puanı
- 17,266
- Puanı
- 1,061
Avucunuzu yalayın biz Halka'ya geçiyoruzNöbet'e bekleriz.![]()
Avucunuzu yalayın biz Halka'ya geçiyoruzNöbet'e bekleriz.![]()
Bahadır Özdener de giderse dizi ortada kalır, gördüğüm kadarıyla dizi toparlanmaya başlamış kadın karakterler falan gelmişBahadır Özdener senaryoyu yazmaya devam ediyorsa sorun yok, o da giderse sonumuz Kurtlar Vadisi Pusu’nun son hali gibi olabilir.Senaryoyu “Atv Senaryo Grubu” kaleme alır.
![]()
Bahadır Özdener de giderse dizi ortada kalır, gördüğüm kadarıyla dizi toparlanmaya başlamış kadın karakterler falan gelmişNeredeyse 10 reyting alan dizi 20 haftadır ödeme sorunu yaşıyormuş inanılır gibi değil
![]()
Yılbaşından sonra olayları fazla takip edemedim son 2-3 bölümü tekrar izlemem lazımSen diziyi hiç mi izlemiyorsun artık hain.Dediğin gibi çok şaşırtıcı gerçekten, sezonluk bütçeyi Kıbrıs’lı bölümde yedik sanırım.
![]()
Bu yönden düşünmemiştimATV İç Yapımlar’a kalırsa dizi 5 sezon daha devam eder, ben şaşırmam.
Bizim yakışıklı geldi, ortalık karıştı.@Forumdash
Pana olayı mı
Yılbaşından sonra olayları fazla takip edemedim son 2-3 bölümü tekrar izlemem lazımO Kıbrıs olayında tüm sezonun parasını Akon'a yedirdik başka açıklaması olamaz
![]()
Bunlarin residencelar goztepe civarindaydi @batuhankaralar I gonderelim de bir baksin satilmus miPana olayı mı![]()
Çok konuşan var dediğidide bizim koca kafa @batuhankaralar
4 sezonluk senarist ve yapımcı değişti ötesi var mı.10 reyting alıyor dizi, nasıl mahvoldu?![]()
4 sezonluk senarist ve yapımcı değişti ötesi var mı.![]()
10 reytinglik diziye yapımcı mı bulamayacağız en kötü ATV çekmeye devam eder![]()