Rıza Baba: "Arka Sokaklar" Uzun Yıllar Devam Edecek!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kalite yerlerde zaten dizinin. Kanal D gibi bir kanal nasıl tutabiliyor bu diziyi elinde ona anlam veremiyorum. Diğer kanallarda yayınlansa çoktan bitmişti...

Adamlar artık senaryo yazmaya tenezzül bile etmiyor, döndürüp döndürüp aynı şeyi sürüyor seyirciye. :5:

Kalite yerlerde zaten dizinin. Kanal D gibi bir kanal nasıl tutabiliyor bu diziyi elinde ona anlam veremiyorum. Diğer kanallarda yayınlansa çoktan bitmişti...

Adamlar artık senaryo yazmaya tenezzül bile etmiyor, döndürüp döndürüp aynı şeyi sürüyor seyirciye. :5:
Kanalın en çok izlenen dizisi, bitirme gibi bir durumları yok. :)

"Halk" sevmiş diziyi, uzun yıllar devam eder. Yeni bölümleri bitse bile tekrarları Rıza Baba'nın dediği gibi 15. yılı bulur. :):)

Kanalın en çok izlenen dizisi, bitirme gibi bir durumları yok. :)

"Halk" sevmiş diziyi, uzun yıllar devam eder. Yeni bölümleri bitse bile tekrarları Rıza Baba'nın dediği gibi 15. yılı bulur. :):)
Desene benim çocuklarım ve belkide onların çocuklarıda bu işkenceye katlanacak... :T

Kalite konusunda katılıyorum. Ama "diğer kanallarda olsa çoktan bitmişti" demen yanlış.

Bu diziyi bitirse bitirse Kanal D bitirir. Diğer kanallar bu diziyi başında taşır.

Star Tv - Zaten buna benzer bir total dizisi var. Dila Hanım

Atv - Benim İçin Üzülme gibi bir total dizisini bitirmeyen Arka Sokakları mı bitirecek.

Show Tv - Şu an Arka Sokaklar onlara ilaç olurdu. Pis Yedili`yi bitirmeyen Arka Sokaklara hayatta dokunmaz.

Fox - Fox`un bütün dizileri zaten total ağırlıklı. Bir tek Karagül A/B`de iyi ama o da daha taze. Zamanla diğer Fox yapımları gibi iyice totalleşecek. :)

Arka Sokaklar gayet başarılı bir dizi.Ve uzun yıllar devam eder niye etmesin.Bitmeyi bekleyen başka diziler var :D

11 yaşında ki çocuk 18 yaşına bastı dizi hala devam helal olsun. :)

Bu dizi başladığında ben 5-6 yaşındaydım şu an 12 yaşındayım hala devam ediyor yeter la artık bitirsinler şunu millete işkence yapmasınlar :(

Rıza Baba doğru söylemiş ülkede her gün binlerce olay yaşanıyor anlatmaları gerek bunu artık çok yapmacık gösterseler de bir kitlesi var sonuçta. :D