FF RüzgarGülü

Al bileti git. Gidersen 100 Euro benden sana hediye
teşekürler

valla bu cömert teklifinden sonra @Dosi el yükseltecektir 1000 euro ya çıkaracaktır rakamı, anca kurtarır
burdan göteborga 15 bin tl ye gidiyormuş uçak, birde dönüşü var 30 bin tele,.. birde 20 bin tele harcarsam 50 bin tele...

yani nerden baksan kurtarmıyor hesap
mecburen dosinin el yükseltmesini bekleyeceğiz

@Dosi de gurbetçi. Ben şimdiye kadar çok nadir gördüm eli bol olani. Daha çok beklersin

Reactions: tekin and Dosi

@Dosi de gurbetçi. Ben şimdiye kadar çok nadir gördüm eli bol olani. Daha çok beklersin
Olur, bu hafta gelirse 1100 Euro yaparız. Gelemezse 0

Klasik gurbetçi sözü. Röportaj yaz %90 ı böyle konuşuyor ama ben sana inanıyorum
Demek istediğim,
Misal para verdiğimde sen alkole bir başkası eğitime harcayacaksa sence ben kimi tercih ediyorum bu durumda?

Ayrıca niye para savurmak zorundayım?
Bu buz gibi havada biz saatlerce dışarda oluyoruz, eve döndüğümüzde kendimize vakit ayıracak kadar enerji kalmıyor ve bu şartlarda aldığım maaşımı dağıtmak zorunda değilim @Yakamoz-Asi
Siz nasıl bizi anlamıyorsanız bizde sizi anlamıyoruz

Hak veriyorum zaten kimse kolay kazanmıyor

Zaten @tekin daha foruma giremiyor bize kaldı 1000 Euro

ben @Dosi ye güveniyorum 1000 dediyse yollar vazgeçmez diğer gurbetçilere asla benzemez

------

kesinlikle güzel şeylere harcayacağım alkolde neyin nesi ıyy hiç sevmem bugüne kadar bir damla ağzıma sürdüğüm yoktur
aldıklarımı hayır işlerine harcayacağım

------

Hak veriyorum zaten kimse kolay kazanmıyor

Zaten @tekin daha foruma giremiyor bize kaldı 1000 Euro
öyle söz verip vazgeçmek yok paramı verin, size ayrıca özelden ibanımı yollarım oraya söz verdikleriniz kadar veya dahada fazla bişeyler atarsanız memnun olurum ve hatta mutlu olurum

Sözümüz geçerli gideceksen 100 euro bu hafta gidersen 1k

Reactions: tekin
Sen kendine değil hayır işine harcayacaksan niye vereyim para? Kendim bağışlarım

Kendine harca diye verecektim.
Alkolden nefret ettiğini çok iyi biliyorum. Beni ikna etmene gerek yok

Sen kendine değil hayır işine harcayacaksan niye vereyim para? Kendim bağışlarım

Kendine harca diye verecektim.
Alkolden nefret ettiğini çok iyi biliyorum. Beni ikna etmene gerek yok
yinemi olmadı ya hayır işide tutmadı @RüzgarGülü dosi bahane arıyor paramı vermemek için
o zaman kendime harcayacağım çatır çatır paraları yiyeceğim
yeterki sen gönder dosi

Buraya geldiğinde vereceğiz parayı. En baştan öyle anlaştık hani

Bu hafta için geçerli
öyle olurmu? ben burda bir sürü masrafa gireyim işimi gücümü bırakayım beni göteborg havaalanında öyle dımdızlak bırak sonra bekleki dosi gelsin

sonrada yok ben günü şaşırmışım yok ben şaka zannetmiştim senin geleceğini bilmiyordum diye bahanelerle beni avut
ben önce paramı almadan şurdan şuraya adım atmam

Biletini vizeni göster anında yollarım

İyi o zaman Şubat ayına kadar müddet veriyorum, başkada süre yok sana
süper oldu bu kararın
ama aslında isveçin baharında göller arasında kırçiçekleri tarlalarında suya düşmeden koşturacaktım bu da zaman dilimi olarak nisan mayıs ayına denk geliyor şunu nisan mayısa alsak dahada harika olurdu dosi

Reactions: Dosi