rüzgara bırak etkili bir isim değil@serhatt hiç beğenmemiş lanet okumuş bu senaryoya
ismi (yellendir beni )olarak değişse reyting rekoru kırar
rüzgara bırak etkili bir isim değil@serhatt hiç beğenmemiş lanet okumuş bu senaryoya
hande nin bu ilk filmi sanirimTanitim cok iyi bence, Hande'nin güzelligi de baya bir ortada.
hande nin bu ilk filmi sanirim
performansini merakla bekliyorum .
baris'i acikcasi film kategorisinde ; aksiyon, gerilim , dram gibi janralarda da izlemek isterim . romantik, romantik komedi filmi daha once yapmisti yanilmiyorsam .
Hande'nin güzelligi de baya bir ortada.
Kız gerçek olan şeylere çatlanır senin dediklerin gerçek değil. Mesela bu ecünnü güzel değil. ÇİRKİN.
Kız gerçek olan şeylere çatlanır senin dediklerin gerçek değil. Mesela bu ecünnü güzel değil. ÇİRKİN.
Şu tipe üstelik estetikli tipe güzel diyorsan içinde bulunduğun yokluğa acırım ancak.
Şu tipe üstelik estetikli tipe güzel diyorsan içinde bulunduğun yokluğa acırım ancak.
Ekli dosyayı görüntüle 131668
Doğruları haykırmaya devam edeceğim.Tüm ecünücüler taslasin seni valla
Doğruları haykırmaya devam edeceğim.
Çatla sende.Parlaklarla bogulacaksin yakinda az kaldi.
Helal olsun be haddini bildir ona
Çatla sende.
Helal olsun be haddini bildir ona
Serhat nakavt
sevgili yakamoz asi ,Büyük ihtimal ilk filmi gibi, baska hatirlamiyorum bende.
sevgili yakamoz asi ,
bu yil bi filmde daha oynamis az once buldum
hasan fathi yonetmen. iran filmi sanirim .kadro da kendisi disinda bayagi isim mevcut. ben 7 isim sayabildim. halit ergenc, ibrahim celikkol, selma ergec vs .
hande nin , halka ve gunesin kizlari dizileri dolayli kredisi bende buyuktur.
handenin estetiği varsa bile çok az. kadının kilo almış hali ile karşılaştırmayı bir zahmet bırakın. 20 yaş zamanı zayıf fotolarına bakınca abartıldığı kadar estetiği yok.Şu tipe üstelik estetikli tipe güzel diyorsan içinde bulunduğun yokluğa acırım ancak.
Ekli dosyayı görüntüle 131668
Barış alacağı paraya bakıyor.
Ayol sen hala bu kadınla mı geliyorsun bana. Uğursuzluğu ile seti bile yaktı. 😱 Utan biraz.Serhat nakavtEkli dosyayı görüntüle 131672
Bunlar ancak benim midemi bulandırır ötesi olmaz.Filmi bilmiyordum bende garip bir ismi var
Aha @serhatt 'i daha da catlatacak fotograflar bulduk @xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 131674