Rüzgar Esti Mini Etek Havaya Uçtu !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Biri Bizi Gözetliyor (BBG) programıyla tanınan model Imogen Thomas, esen rüzgarın kurbanı oldu.

ruzgar-acti-o-kapatti-ruzgar-chloe-sevigny-1298876.jpg

ruzgar-acti-o-kapatti-ruzgar-chloe-sevigny-1298875.jpg

ruzgar-acti-o-kapatti-ruzgar-chloe-sevigny-1298874.jpg

ruzgar-acti-o-kapatti-ruzgar-chloe-sevigny-1298873.jpg

Valla benim için eteğin bu kadar kalkması yeterli :D

ruzgar-acti-o-kapatti-ruzgar-chloe-sevigny-1298874.jpg

Ben bu konuyu açmasaydım bunuda göremicektin belki :D

evet haklısın her işte iyi tarafı düşünmek lazım bardağın dolu tarafını görmek lazım polyanna gibi olmak lazım yoksa karamsarlık erken yaşlanmamıza yol açar.. bu görüntüler için bile sana ne kadar teşekür etsek azdır..:)

evet haklısın her işte iyi tarafı düşünmek lazım bardağın dolu tarafını görmek lazım polyanna gibi olmak lazım yoksa karamsarlık erken yaşlanmamıza yol açar.. bu görüntüler için bile sana ne kadar teşekür etsek azdır..:)

Önemli değil panpa :D

En çok hangi resmi beğendin

Önemli değil panpa :D

En çok hangi resmi beğendin

aslında en beğendiğim resim ilk resim çünkü ilk resimde gizem var ve insanda merak oluşuyor acaba ne çıkacak diye .. ama sonra rüzgar açığa çıkarınca diğer resimlerde gizem kayboluyor merak unsuru kalkıyor ortadan.. ve bakıyorsun genelde her bayanda olabilecek unsurlar var boşuna heyecanlanmışız:))

Frikik vermeyi kendisi istemiş heralde ve zaten frikik verirken farkederseniz yüzünde gülücükler oluşuyor. :)

bilerek vermiş çünkü rüzgar da olsa bu kadar yukarı çıkarmadan tutarsın falan bi önlem alırsın...baksana göbeğine kadar çıkmış az daha tutmasa göğüslere kadar yolu var :D

bilerek vermiş çünkü rüzgar da olsa bu kadar yukarı çıkarmadan tutarsın falan bi önlem alırsın...baksana göbeğine kadar çıkmış az daha tutmasa göğüslere kadar yolu var :D

aslında kafasızlık yapmış, o üstündeki kırmızı elbiseyi çıkarıp öyle çıksaydı sokağa frikik vermezdi.. rüzgarda pek etki etmezdi:)

Ah ulan bizede denk gelse de gözümüz gönlümüz açılsa :D