Rüyanız Hayrolsun :D

Anladim

Ne guzel aksiyonlu ruyalarin var bnde bu aralar aksiyonlu ruyalar görüyorum sabahlari yorgun kalkıyorum o yuzden. aksiyon bni çok yoruyor
Ahahah sesli güldüm
ama güzeldi bu yorum
aksiyon yoruyor
,Ama ben öyle romantik şeyler görmem pek arada nadiren olur sevdiğim hayalimdkei kişiyi görüyordum bir ara da uyandım o ara

Ahahah sesli güldüm
ama güzeldi bu yorum
aksiyon yoruyor
,Ama ben öyle romantik şeyler görmem pek arada nadiren olur sevdiğim hayalimdkei kişiyi görüyordum bir ara da uyandım o ara
Ben bi ara ruyamda ful cadilar periler tuhaf yaratiklar falan görüyordum hatta hatta 1 haftanin her günü anaannemi cadi olarak gördüm nasil korkmustum

Bide bazi ruyalarim çok gercekci oluyor son 1 haftadir yine korkunc-aksiyon ruyalari görüyorum.

En korktuklarimsa annemler beni pek sık evde yalniz birakirlar bundan dolayida gercekci korkunc ruyalar görüyorum mesela odamin kapisi kilitlenmiyor ve salonda biri var gibi.
Yaratiklarin bana saldirmasi gibi,Salonda bi yaratik görüp bagirmaya çalışıyorum ama olmuyor hatta hatta yuruyemiyorum ruyalarimda ödüm kopuyor ruyalarim da ya hepside gercekciler yani hatta hatta ben çoğu rüyamda ölüyorum ve gercekten ölüyorum saniyorum ama sonra uyaniyorumki yataktayim rahatliyorum 😉

Sen bunları dizi yap

Hayır olsun diyelim 😉 bende ürkütücü şeyler görürüm ama uyandıktan 1 saat sonrasına kadar resetlerim 🙂 Ha bazıları sonradanda aklıma geliyor birilerine analttıklarım ancak