Aynen abi.Yine kan yine ölüm yine vahşet, trajedi dolu bir rüya gördüm. Rüyam bile ağır Total.Senin üflenmeye ihtiyacın var)))
Aynen abi.Yine kan yine ölüm yine vahşet, trajedi dolu bir rüya gördüm. Rüyam bile ağır Total.Senin üflenmeye ihtiyacın var)))
O kot kafana nasıl sığdırdın bunca olayı.Yine kan yine ölüm yine vahşet, trajedi dolu bir rüya gördüm. Rüyam bile ağır Total.
Benim hayal dünyam geniş kıskanma Tonis.O kot kafana nasıl sığdırdın bunca olayı.
Aklının sana oynadığı totallikler bunlar başka bir şey değil.Benim hayal dünyam geniş kıskanma Tonis.
Amann amann diyelimaaaa kendine çok dikkat et sen intihara eğilimli birisi olabilirsin
Senin rüyalarını zaten senaryolarında görüyoruz
İçgüdüsel diyorsun yani.Aklının sana oynadığı totallikler bunlar başka bir şey değil.
Yok daha nelerrr 😱 Ben bir kere çok uğuşuk birisiyimdir
Parlakla pek bi haşır neşirdiŞu parlak çocuk kimmiş bide onu öğreenebilseydik ona göre davranırdıkBelkide @Çiğdem- gerçekten istiyordur
Bende ki şansa bakk
Olabilir ama merak etme ruyanin en sonunda kamyon kaza yapip devriliyor ve yaniyorBende ki şansa bakk@destere için kaçırıdım kız elimizden çalındı .,Kamyoncuyu bi elime geçirirsem varya
Aynen sen neredesin yaa insan bana yardım eder,sanırım sen gözetmenlik yapıyorsun
Benim görevi sen üstlenmişsin sanırımOlabilir ama merak etme ruyanin en sonunda kamyon kaza yapip devriliyor ve yaniyor
Aynen olabilir gözlemcilik yapiyodum galiba
Bir de @Çiğdem- Bayiktiya Ianin onu kaçırdığini gormeden öldü gitti ona cok üzüldümWıshh 😱 Tam totallik rüya olmuş bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?