Rüyanız Hayrolsun :D

Rüyamda uzaylılar dünyayı istila ediyordu ve ben tanrıları olduğumu söylüyordum inanıp bana bir bıçak veriyorlardı ve bununla tüm halkı yöneteceğimi söylüyorlardı. Sonra smegıl(ismi aklıma gelmedi okunuşunu yazdım) bıçağı çalıp hükmetmeye gidiyordu ama yolda Merlin dizisindeki Arthur'un karısı smegılı öldürüyordu, bıçak yüzüğün yok olduğu yere düşüyor ve iç savaş çıkıyordu. Savaşta birini uyandırmaya çalışırken uyandım. Yaz günü bilinç altıma neler depolamışım korktum kendimden.

Sende de ne hayalgücü varmış peh.

Tek seferde mi göedün bunu? Bundan 15 bölüm dizi çıkar

- - - Ekleme - - -

benim gördüğüm rüya gerçek oluyor başrolde çevik kuvvet

Ana Caddeler'in kaynağı yoksa rüyan mı?

forumdash gördüğüm rüyaları ben senaryo şeklinde yazıyorum yazdıklarımın %100 ü hayal ve yazdıklarımın hepsi gerçek oldu
polis Hucumda diye senaryo yazdım fuhuş çetesi okullara saldırdı diye yazdım çevik kuvvet saldırı yaptı okullara ben bil okul ismine terör örgütü bombalı eylem yapcak diye yazdım polis gaz bombasıyla saldırdı cevahire bazukayla girdiğini gördüm kıskançlık örgütünün hikayemde
polis cevahirin içine gaz bombası attı hotellere mafya saldırdı dedim hikaymde polis hotellere gaz bombası attı hastahanelere saldırı oldu dedim hikayemde polis Hastahaneye gaz bombası attı dedim camiye bombalı eylem oldu dedim hikayemde polis gaz bombası attı
revirlere saldırı oldu diye yazdım hikayemde polis gaz bombası attı doktorlara saldırı oldu dedim hikayemde polis doktora saldırdı istanbuldaki konsoloslara polis saldırdı diye yazdım hikayemde oda gerçek oldu lys sınavı sırasında okullara pkk saldıracak dedim hikayemde lys sınavı sırasında polis okullara gaz bombası attı sbs sınavıyla ilgili bir hikaye yazmadım bodrumda çarşıya saldıracak diye hikaye yazdım polis 31 05 2013 te polis bodrumun çarşısına saldırdı mezuniyet törenine asayiş ekiplerinin düşmanı saldırdı diye yazdım polis arkadaşlarımın mezuniyet törenini gaza bulandı

- - - Ekleme - - -

xainter evet ana caddelerde rüyamdan ilham alıyorum yani %100 hayal

Şaşırmalara doyamadım vallahi 😱

Ekli dosyalar

• ai.imgur.com_wzeFcTh.png
    80.3 KB · Hit: 302
@OzaN The Lone Ranger'ı izlemişti. 7.5 puan vermişti.

OzaN post: 1425811' Alıntı:

Biliyorum düşmediğini de düşse bile izlemeyi
düşünmüyordum.

Dediğine göre artık düşünüyorsun.
İzle ya bence iyi film ama değeri bilinmedi.

Hep anlamsız şeyler görüyorum...Zaten hiç tamamını hatırlayamıyorum...Kopuk kopuk...

Bu gece kopuk kopuk uyudum ve birbiriyle alakalı saçma sapan rüyalar gördüm

ilk cümleleri okuunca pompy sandım bir an

Yine oğlumun olduğunu gördüm rüyamda babalık damarım mı kabardı ne

Çok şirindi kendisi -aynı babası
)- rüyada bile olsa "babalık" duygusunu tattım tarif edilemez bi şey

Fazla dizi izlemek zararliymis onu anladim bugun
Ruyamda Dexter'daki Üçlemeci Arka Sokaklar daki Aylayi kacirmisti ben de Riza Baba ya yardim ediyordum