Dizi tutmadı gibi . @takas ama gelecek bölümlere de göz atmak lazım
ben en başta demiştim bu diziden umutlu değilim diye ama bakalım gelecek bölümleri de görmek lazım daha ilk bölüm
Dizi kimse tarafından beğenilmese , okunmasa bile devam ettirilecek 50 bölüm olarak tasarlandı
pazar pazarı desek daha doğru olur
Evet sen tanıtımda demiştin
Anketler çarşamba pazarı gibi olmuş kim vermişse o şekilde. Ayarlasan böyle olmaz
Dizi kimse tarafından beğenilmese , okunmasa bile devam ettirilecek 50 bölüm olarak tasarlandı
50 bölümü de tasarladıysan helal olsunkoskoca dizi senaristleri bile 50 bölüm tasarlayamaz
Yeni dizilerim yolda zaten ama bu dizim 50 bölüm sürecek
Umarım dizin tutulur
Ama tutulmazsa 50 bölüm sürdürebileceğini zannetmem. Hem yeni dizi çıkarırsın ne var bunda
Yakın bir arkadaşım ile birlikte yazıyoruz. 9. Bölüm Sezon Finaline kadar tamamlandı kağıt üstündeİlerleyen bölümlerde beğeneceğinize eminim
- - - Ekleme - - -
Yeni dizilerim yolda zaten ama bu dizim 50 bölüm sürecekSenaryolarımı erkenden bitirmeyi ve yarım bırakmayı sevmem 😉
bakalım ilerleyen bölümlerde görecez ama arkadaşının hayal gücü zayıf gibi gözüküyo insan biraz aksiyon katar
Bu ilk bölüm yani karakterleri tanıtmaya çalıştık ilerleyen bölümlerde bol bol aksiyon var
bakalım ilerleyen bölümlerde görecez ama arkadaşının hayal gücü zayıf gibi gözüküyo insan biraz aksiyon katar
yalnız bu isimlerle nasıl aksiyon yapacaksınız orası da muammafks14 dizikolik falan tam aksiyon adamları
yalnız bu isimlerle nasıl aksiyon yapacaksınız orası da muammafks14 dizikolik falan tam aksiyon adamları
Bir dizi gerçek kişilerle ibaret değildir, "karakter"ler yer alıyor dizide. Yani biz birebir yer almıyoruz. Bu kadar dizi izleyen birisisin, bunu anlayamaman çok ilginç takas.
ciddimisinanlatmak istediğimi anlamaman ilginç
Sen birebir benim ve Esra'nın adını kullananarak aksiyon adam olmadığını söylüyoruz. Bu zaten bir dizi, kurgu, gerçek değil.
anlatmak istediğim sakin birisin ya forumda aksiyona pek uymazsın yoksa biliyoruz kurgu olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?