Rüyadan Sonra | Yeni Bölüm | İlk Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Almila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yeni Dizime Puanınız Kaç ? :)

• 5

Oy: 2 15.4%
  • 6

• 7

Oy: 3 23.1%
  • 8

• 9

• 10

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
pek beğenmedim çok soğuk diyaloglar ama ilk bölüm olmasına bağlıyorum
7 point

Dizi kimse tarafından beğenilmese , okunmasa bile devam ettirilecek 50 bölüm olarak tasarlandı

Dizi kimse tarafından beğenilmese , okunmasa bile devam ettirilecek 50 bölüm olarak tasarlandı

50 bölümü de tasarladıysan helal olsun
koskoca dizi senaristleri bile 50 bölüm tasarlayamaz

- - - Ekleme - - -

Evet sen tanıtımda demiştin

Anketler çarşamba pazarı gibi olmuş kim vermişse o şekilde. Ayarlasan böyle olmaz
pazar pazarı desek daha doğru olur
aynen herkes kafasına göre takılmış

50 bölümü de tasarladıysan helal olsun
koskoca dizi senaristleri bile 50 bölüm tasarlayamaz

Yakın bir arkadaşım ile birlikte yazıyoruz. 9. Bölüm Sezon Finaline kadar tamamlandı kağıt üstünde
İlerleyen bölümlerde beğeneceğinize eminim

- - - Ekleme - - -

Umarım dizin tutulur

Ama tutulmazsa 50 bölüm sürdürebileceğini zannetmem. Hem yeni dizi çıkarırsın ne var bunda
Yeni dizilerim yolda zaten ama bu dizim 50 bölüm sürecek
Senaryolarımı erkenden bitirmeyi ve yarım bırakmayı sevmem 😉

Bu arada jenerik müziği gayet güzel olmuş. Beni de "ve" olarak yaptığın için ayrıca teşekkürler

bakalım ilerleyen bölümlerde görecez ama arkadaşının hayal gücü zayıf gibi gözüküyo insan biraz aksiyon katar

bakalım ilerleyen bölümlerde görecez ama arkadaşının hayal gücü zayıf gibi gözüküyo insan biraz aksiyon katar

Bu ilk bölüm yani karakterleri tanıtmaya çalıştık ilerleyen bölümlerde bol bol aksiyon var

Bu ilk bölüm yani karakterleri tanıtmaya çalıştık ilerleyen bölümlerde bol bol aksiyon var

yalnız bu isimlerle nasıl aksiyon yapacaksınız orası da muamma
fks14 dizikolik falan tam aksiyon adamları

yalnız bu isimlerle nasıl aksiyon yapacaksınız orası da muamma
fks14 dizikolik falan tam aksiyon adamları

Bir dizi gerçek kişilerle ibaret değildir, "karakter"ler yer alıyor dizide. Yani biz birebir yer almıyoruz. Bu kadar dizi izleyen birisisin, bunu anlayamaman çok ilginç takas.

Son düzenleme:

Bir dizi gerçek kişilerle ibaret değildir, "karakter"ler yer alıyor dizide. Yani biz birebir yer almıyoruz. Bu kadar dizi izleyen birisisin, bunu anlayamaman çok ilginç takas.

ciddimisin
anlatmak istediğimi anlamaman ilginç

Sen birebir benim ve Esra'nın adını kullananarak aksiyon adam olmadığını söylüyoruz. Bu zaten bir dizi, kurgu, gerçek değil.

anlatmak istediğim sakin birisin ya forumda aksiyona pek uymazsın yoksa biliyoruz kurgu olduğunu