Rüya Gibi - Tanıtım Fragmanı | Show TV - Yeni Dizi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,157
Puanı
1,060
Kadife-Kelepce-dizi-5-2.jpg

Show TV'nin yeni dizisi Rüya Gibi'nin ilk tanıtımı yayınlandı.

Yapımcılığını TMC'nin üstlendiği, başrollerini Seda Bakan, Uğur Güneş, Ahsen Eroğlu, Emre Bey, Şebnem Bozoklu, Celil Nalçakan, Devrim Yakut ve Menderes Samancılar'ın paylaştığı yapım, İstanbul'un bir kenar mahallesinde kuaförlük yaparken kendini lüks bir güzellik merkezinin sahibi olarak bulan Aydan'ın hikayesini konu alıyor.

Rüya Gibi, yakında Show TV'de başlıyor!

Son düzenleme:
Tatlı bir fragman olmuş ama böyle küçük ve iddiasız görünen bir hikaye günümüzün reyting şartlarında ne kadar izleyici bulabilir şüpheli. Çarşamba da yayınlansa pazar da yayınlansa işi kolay olmayacak ama umarım tutar da ekranda farklı bir alternatif yaratır.

Bu arada TMC'nin 2006'da yine Show'da yayınlanan aynı isimli bir işi daha varmış (Çetin Tekindor, Işıl Yücesoy vs oynamış) ama ömrü kısa sürmüş.

G2ZxEL_WMAAyHsQ

Son düzenleme:
Bu yeni tanıtım daha iyi olmuş. Tutarsa şaşarım ama.

Son fragman çok hoş duruyor. Zaten oyuncular da uzun süredir özlemini çektiğimiz bir iş olduğunu belirterek komedi tarafının güçlü olacağının sinyallerini vermişti. Safkan komedi değilse bile somurtuk diziler arasında renkli ve tatlı bir iş olarak alternatif yaratacağı kesin umarım başarılı olur. Ayrıca kesinlikle pazara getirilmesi gerektiğini düşünüyorum iyi çıkarsa Kirli Sepeti gibi kendi kitlesini yaratıp idare edebilir.

Kadronun kadın oyuncuları çok reyting olan isimler değil. Uğur Güneş'in de katkısı yeterli olmaz. Hafta sonu haricinde yayınlanırsa 5 bölüm ömrü olur. Cumartesi doldu Pazar günü şansı olur. Güzel Günler ayarında sezonluk bir iş olabilir.

Kadronun kadın oyuncuları çok reyting olan isimler değil. Uğur Güneş'in de katkısı yeterli olmaz. Hafta sonu haricinde yayınlanırsa 5 bölüm ömrü olur. Cumartesi doldu Pazar günü şansı olur. Güzel Günler ayarında sezonluk bir iş olabilir.
Engin Akyürek, Hande Erçel, Barış Arduç reytingli isim olarak görülüp başrole konuldu da noldu hepsinin dizisi patladı. Hatta uluslararası şöhret olmasa da rol aldığı komedi işleriyle Seda Bakan'ın halk nezdinde daha çok kredisi bile olabilir. :A

Engin Akyürek, Hande Erçel, Barış Arduç reytingli isim olarak görülüp başrole konuldu da noldu hepsinin dizisi patladı. Hatta uluslararası şöhret olmasa da rol aldığı komedi işleriyle Seda Bakan'ın halk nezdinde daha çok kredisi bile olabilir. :A
Ben zaten onların da reytingi olmadığını belirtiyorum. Buradaki isimlerden dizi tutturma alışkanlığı olan bir tek Uğur Güneş var diğerleri o kadar reytingli isimler değil. Senaryo iyi olursa dizinin şansı olur. Sırf oyuncular için izleyecek kişi sayısı azdır. Zaten senaryo iyi olursa bu isimlerin oyunluğu da izletir.