İnanmak,başarmanın yarısıdır....Di Maria büyük maç modunu açmış, Real Madrid'de de yapardı bunu. @MasacRE
İnanıyoruz, başaracağız...
@DarkLegenD ile @Tolstoyevski nin bitik Barca'ya 8 attı diye öve öve bitiremediği Bayern'de bir numara yok Bizim yıldızların yine son vuruşlarda kazmalığı tutmasa öndeydik şimdi Zaten disiplin deyip duruyorlar da Alman disiplininin en büyük temsilcilerinden Tuchel hocam var PSG'de bee hey gidi hey @Maskeli FedaiPSG'nin çılgın üçlüsünü kendimize yakın hissettik Utku beyciğim, sayın Gs'li dostum ile... @Maskeli Fedai
E hani disiplin hani Alman soğukkanlılığıBayern Münih'li oyuncuların heyecanı çok belli oluyor.
Abisinden çok şey öğrenmiş.
İlk kez oynuyorlar finalde, olsun o kadar.E hani disiplin hani Alman soğukkanlılığı
İlk kez oynayan taraf PSG yalnız ama yine de sen bilirsinİlk kez oynuyorlar finalde, olsun o kadar.
Münih'li birkaç oyuncuyu diyorum.İlk kez oynayan taraf PSG yalnız ama yine de sen bilirsin
Abisinden çok şey öğrenmiş.
Müller'in Lewa'nın oynadığı finaller hepsine yeterMünih'li birkaç oyuncuyu diyorum.
@DarkLegenD ile @Tolstoyevski nin bitik Barca'ya 8 attı diye öve öve bitiremediği Bayern'de bir numara yok Bizim yıldızların yine son vuruşlarda kazmalığı tutmasa öndeydik şimdi Zaten disiplin deyip duruyorlar da Alman disiplininin en büyük temsilcilerinden Tuchel hocam var PSG'de bee hey gidi hey @Maskeli Fedai
Mbappe kardeşim de Dünya Kupası modunu açmalı sanırım Şerlok beyciğimAdeta yok ediyoruz Utku beyciğim, son vuruşları çözebilsek 3 farklı öndeydik şimdi. Neymar, Barca ile ŞL kazandığı modunu açmış... Di Maria kardeşim, Real ile ŞL kazandığı modunu açmış... Mbappe kardeşimiz de kendilerine eşlik ederse, ikinci yarı yok ederiz Alman disiplinini...
Umarım ikinci yarıda yeter.Müller'in Lewa'nın oynadığı finaller hepsine yeter
Paranın tarafında olmadığın için pişman olacaksın 😡Umarım ikinci yarıda yeter.
"Disiplin"i tuttuğum için bana kızma. 😣😣Paranın tarafında olmadığın için pişman olacaksın 😡