Propaganda'nın Başrolleri Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,318
Puanı
1,060
Sinan Çetin'in aynı adlı başarılı filminden uyarlanan Propaganda'dan haber var!

Başrollerini Metin Akpınar, Kemal Sunal, Meltem Cumbul, Rafet El Roman ve Ali Sunal'ın paylaştığı filmin beyazcam uyarlamasında kimlerin başrolleri paylaşacağı belli oldu. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Gülben Ergen, Çocuklar Duymasın'ın "Taşfırın Haluk"u Tamer Karadağlı ve genç oyuncu Serkan Atar, dizide yer alacağı açıklanan ilk isimler.

Çekimleri Aralık ayında başlayacak dizi, Hisli Hisar kasabasının ortasından geçen sınır telleri nedeniyle parçalanan hayatları komik bir dille ele alacak.

Propaganda'nın Şubat ayında Star TV'de olması bekleniyor.

gulben-den-propaganda--4906700.Jpeg

Dün demiştim Gülben bu dizide yer alır diye, Tamer Karadağlı Çocuklar Duymasın dışında başarılı olamadı. Bakalım neler olacak. :)

En iyi ihtimalle 8. bölümde kaldırılır ama benim tahminim 4. bölüm yönünde. :):)
Star'da olduğu için o kadar erken biteceğini zannetmiyorum. :) 1 reyting alan Aşktan Kaçılmaz hala devam ediyor 13. bölümde bitecek keza Kurt Seyit ve Şura da öyle. :)

Star'da olduğu için o kadar erken biteceğini zannetmiyorum. :) 1 reyting alan Aşktan Kaçılmaz hala devam ediyor 13. bölümde bitecek keza Kurt Seyit ve Şura da öyle. :)
+1. Aynı mesajı yazacaktım. :D

Başroller iyi. Bakalım nasıl olacak. :)

Propaganda filmi çok başarılı bir filmdi Kemal Sunal gibi bir usta vardı çünkü. Dizi versiyonu nasıl olur bilmiyorum ama iyi oyuncular olması lazım. Şuana kadar açıklanan isimlerde oyuncu göremedim ben.

Aşktan Kaçılmaz'ın devam ettiğini bilmiyordum o zaman devam eder bu dizi de bir 13 bölüm. :) Gerçi Kanal D dışında dizileri anında harcayan kanal yok herhalde diğer kanallar daha sabırlılılar bu aralar dizilerine. :)

Propaganda filmken iyidi :) ancak diziye uyarlaması nasıl olacak merak ediyorum. Ama başrol özellikle tamer çok iyi gurben ile uyumlu olursa dizi tutabilir.

Başroller fena değil, ama dizinin tutacağını sanmıyorum... :)

Şubat'ta başlar sezon sonu final yapar işte. :D