Profesyonel Hayvan Fotoğrafları (Kendi çekimim)

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
860
Merhabalar arkadaşlar sizlere kendi çekmiş olduğum hayvanlarla ilgili profesyonel fotoğraflarımı paylaşacağım umarım beğenirsiniz ...
DSCN1294.md.jpg

DSCN0997.jpg

DSCN1289.md.jpg

DSCN1292.md.jpg

DSCN1101.md.jpg

DSCN1102.md.jpg

DSCN1148.md.jpg

DSCN1266.md.jpg

DSCN1298.md.jpg

DSCN1283.md.jpg

DSCN1262.md.jpg

DSCN1277.md.jpg

DSCN1296.md.jpg

DSCN1258.md.jpg

FSCN1307.md.jpg

Son düzenleme:
Teşekkürler ,Okulda ödevdi :D

Onu bilmemde onun hemen arkasındaki at bana öyle bir tekme vurdu ki yere yapışınca kolum kırıldı zannettim :A tam olarak bilmiyorum yaa ben sadece çekiciyim :A
hahahahahah çok geçmiş olsun :F:F:F
bu atın cinsini öğren benim için çok harika görünüyor bence ilk defa görüyorum bu türden 🙂

hahahahahah çok geçmiş olsun :F:F:F
bu atın cinsini öğren benim için çok harika görünüyor bence ilk defa görüyorum bu türden 🙂
Teşekkürler,feciydi ayrıca o gün sadece at da değil bir sürü şey çektimde nereye atacam bilmiyorum :D

Şuanda senin at işi yatar çanakkalede çektim :D şimdi bir daha anca yaza giderim ve öğrenirim 🙂🙂

hahahha ayy bu köpekcik resmen pozz vermiş sana
nasıl görünüyorum der gibi bakıyor hahah:kiki::kiki::kiki::kiki:
DSCN1148.md.jpg

İnsan birde kedi fotoğrafı çeker :) şu kuş turu kuyruğunu açan ismi herhalde tavus kuşu tam hatirlayamadim ama çok güzel çıkmış :)

Sen bunları nasıl çektin yav 😱
Alışıınca çekiliyor :) Üniversitede Fotoğraf Atölyesi dersi vardı hocamız sadece neyi nasıl yapcağımızı gösterdi geri kalan bizdeydi :D Daha bunlar gibi 100-150 tane daha fotoğraf var da onları koymak çok sıkıntı ,boyutları büyük olduğu için ...

İnsan birde kedi fotoğrafı çeker :) şu kuş turu kuyruğunu açan ismi herhalde tavus kuşu tam hatirlayamadim ama çok güzel çıkmış :)
Evet o tavus kuşu :) Kedi çekemedim dediğim köpek önüne geçiyordu,kaldı öylece :)