heheheeeeee eylülde 24 olucaz artık 30 a merdiven dayamaya başladık cnm
ama görünüşümde bir sorun yok gören 16 17 yaşında sanıyo beni çok genç gösteriyorum ki öyleyimde zaten
beni görende diyor taş çatlasa 12 çatlamasa 13 civarı yaştadır bu tıfıl
heheheeeeee eylülde 24 olucaz artık 30 a merdiven dayamaya başladık cnm
ama görünüşümde bir sorun yok gören 16 17 yaşında sanıyo beni çok genç gösteriyorum ki öyleyimde zaten
yaşını bilmem benide ilgilendirmez ama beyazsoydan büyük olduğun kesinheheheee)
beni görende diyor taş çatlasa 12 çatlamasa 13 civarı yaştadır bu tıfıl)
beyazsoy kaç yaşındaydı ?yaşını bilmem benide ilgilendirmez ama beyazsoydan büyük olduğun kesin
frank woodsta bunun gibi herşeyi bildiğini iddia ediyordu o liseye yeni geçmişti beyezın yaşını tam olarak bilmiyorumbeyazsoy kaç yaşındaydı ?
asıl senin yaşın kaç sen onu de öncebeyazsoy kaç yaşındaydı ?
bence qbeyazsoy en az bir 30 vardır garanti tabi emin değilim ama yazılarından ve geçmişe dalışından böyle bir çıkarımda bulundumfrank woodsta bunun gibi herşeyi bildiğini iddia ediyordu o liseye yeni geçmişti beyezın yaşını tam olarak bilmiyorum
bu tür şeyleri özelden konuşun benim gibi ilkokullular etkilenebilirasıl senin yaşın kaç sen onu de önce
21 mart 92 ..asıl senin yaşın kaç sen onu de önce
ilk okulmu 😱😱😱bu tür şeyleri özelden konuşun benim gibi ilkokullular etkilenebilir
aaaaa 1 yaş büyüğüm senden yanı 91 doğumluyum bende 🙂🙂🙂21 mart 92 ..
yani doğum günümü bile kutlamadın kınıyorum seni)
konu falan açmıyorlar beni sevmiyolar ne yapalımilk okulmu 😱😱😱
aaaaa 1 yaş büyüğüm senden yanı 91 doğumluyum bende 🙂🙂🙂
21 martmı ama senin doğum gününe konu açmamızlar foruma nerden bilicektimki 🙂🙂
hahaha gonca gülmüHerkese söyleme benim de adım Gül
yok seni ben harici herkes seviyor sanırımkonu falan açmıyorlar beni sevmiyolar ne yapalım
he ya bunu yapmıştım sana bir güzelde yemiştin, şimdi hatırladımhahaha gonca gülmü1 defa yerler onu cnm artık kanmam öyle şeylere
sende kişilik bozukluluğu var
olabilir belkide sevgilerini belli etme şekilleri farklıyok seni ben harici herkes seviyor sanırım
aaaa çok ayıp etmişler yaaa gerçekten ama cnm doğum gününe konu açılanlarınkonu falan açmıyorlar beni sevmiyolar ne yapalım
hayırr yememiştim hiçte bileyok seni ben harici herkes seviyor sanırım
he ya bunu yapmıştım sana bir güzelde yemiştin, şimdi hatırladımavatarıma kız koysam inanırdın sanırım yeni üyelere öyle yapıyorum
bal gibide yemiştin aslındaaaaa çok ayıp etmişler yaaa gerçekten ama cnm doğum gününe konu açılanların
ya profil bilgisinde doğum yılı var yada profil sayfasına doğum günüm bugün yazıyorlar senin doğum bilgilerin yok kim nerden bilicek ne zaman doğduğnu niye haber etmiyorsun
hayırr yememiştim hiçte bileevet hazırlıklıyım artık senin butür tuhaflıklarına 🙂🙂
Bunca zaman çalıştım.inş cnm yhaa .s.s
edebiliriz
Eskisi gibi burdasın demi ): Ee anlat bakim naptın bunca zaman ):
Prncss Hadi itiraf et twit youtube kapandi sonra forum aklina geldi demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?