Prncss.. ve Bitmek Bilmeyen Hoşgeldin Kutlamaları

sadece fenerbahçeli değil diğer arkadaşlarında tarafsız olduğunu umuyorum ayrıca teşekkür ederim çalışarak umarım mod olabilirsin :)

Yamyam değilim ben ya korkutma insanları 😱

sakıncası yok tabikide nasıl isterseniz öyle hitap edebilirsiniz :)

sağol

birde cevap verirken alıntı yapabilseniz daha güzel olacak laf banamı kime geldi belli olmuyor ben sağol dedim ama belki bana değil doktor who ya cevap verdin karambole geldi :)))

Bir aralar msn'den o kadar muhabbet ederdik.Ne çabuk unuttu beni ya dediğim insan.:D

@burak kimseyi unutmadım sınav ve çekimler bir arada olunca internete zaman ayırmamayı tercih ettim.
@kvp1905 teşekkür ederim adaletli olmaya çalışıyorum.

Yönetim beni ilgilendirmiyor.Takip edemiyorum o konuları.Bu arada primavera moderatör mü oldu diye sorasım var size.:D

dur sana şöyle bir 5 point ceza yazsında farkına var ceza vermeyince yönetimde olduğu belli olmuyor bende ceza istiyorum beceremiyor sanırım daha yeni ya biraz işe alışsın o zaman cezalar balyoz gibi iner :))

asistan doktorlar hastaya kıyamaz bakarsın hastanın neresinden tutayım diye dört dönüyorlar ama uzman doktur tuttuğu gibi optiğini koparır hastanın yönetimdede tecrübe böyle bişey sanırım :)))))

@xdragxx sonrasında kendim görevi ve forumu bıraktım :D co adminkende bırakmıştım alıştı artık ozan 5yıldan beri :D