Prncss.. bknz.:cool:

Telefonla konuşmak istiyorum bi ara öyle sohbet için :D ama rahatsız etmek istemiyorum :D

Sana özel çektim onu bak değerini bil ! :D

Bırakanlar oldu ama kalan sağlar bizimdir. :D Ya sahi benim hoşgeldin konum vardı bide uzayıp giden. :D

Teşekkür ederim :) ben de sana burdur manzarası çekeyim dicem ama burdurun hiç güzel yeri yok :D

Ya valla benimki öyle denk geldi bi anda durdum çektim hemen attım. Arada devam ederim bunu yapmaya.. :D

Oyy kıyamam özlemini gideririiz bu sayede. :D

- - - Ekleme - - -

Hatta senin için fotoğraflar yükleyebilirim geçenlerde çekim yapmıştık. :) Kızlarağası hanı, karşıyaka, kemeraltı, alsancak falan var. :)

Geçen sene ne güzel didimdeydim :D bu sene tatile de çıkamıyorum :(

- - - Ekleme - - -

bi tanesin sen ya :) gerek yok

Face sayesinde paylaşırım onları. :D Gerçi atmadım daha bilgisayara ama yarın falan atmaya çalışırım. Hem kızlarağası hanı şu sıralar çok takıldığım bir yer minnoşta orda sana tanıtım fotoğrafları olur. :D

Şu sıralar ben bile dertliyim bu konudan. :D 10 gün içinde dönmesi muhtemel kişi olarak görüyorum kendimi. :D

Face'den bulduğum, kurbanlarıma eklediğim, fakat sonra kaybettiğim süper mod. :d

Bu kadar kısa süre içinde 15.712 mesaj yazmışım şimdi ortalamaya mı takıldın sadece? :D

- - - Ekleme - - -

Kendisi şu sıralar face kullanmıyor kaybetme sebebin bu olabilir belki. :D