banlasam mı diye düşünüyorum şimdi
ban çok olur ama en az 5 pointlikti çünkü iki kere uygunsuz mesaj tekrarlamış her bir iki buçuktan 5 eder))
banlasam mı diye düşünüyorum şimdi
kutlarım
çok beklersin beni göndermeyi admin olmadan gitmem
- - - Ekleme - - -
Teşekkür ederim
ne gerek var şimdi
hem ben hoşt dedim bunu niye üstüne alınsın neyse banlanmadan konuyu kapatalım princess i forumdan çıkarma planlarımıza başka yerde devam edlim destere panpa
önce sıranı bekle bir kere temayüllere göre ozandan sonra benim admin olmam gerekiyor çünkü elmas madalyam var)))
- - - Ekleme - - -
tehtitlere aldırma emre bizki fatihin istanbulu fethettiği yaştayız 😀d
hücummmmmmmmmmmmm nerde bnm atım
bu benim 3. kez 4 bin oluşum sanırım bin, 2bin, 3 bin, 5bin var 4bin neden olmasın diye tepki yaptım ben
Ozan'a anlat derdini
bu benim 3. kez 4 bin oluşum sanırım bin, 2bin, 3 bin, 5bin var 4bin neden olmasın diye tepki yaptım ben
hem 4 benim uğurlu sayım ozan yok bende kendime kural koydum hemen 4'lere ayrımcılık yapılmasın lütfen
ozana karşı gelmek ha tez banlana
Sen yokken bu konular çok abartıldı, 19000 ler kulubü; 12000 ler kulübü filan açıldı... Günde 5-6 tane kutlama konusu açılıyordu, en sonunda buna bir düzenleme getirildi. 1-2-3-5-10-15 şeklinde açılmasına karar verildi... Bu konular teşvik amaçlı abartılmaması gerek
hatırlıyorum ya 1806'lar kulünü falan açılıyordu
ama ozanın sistemde garip çünkü ritmik bir sistemi yok 1 - 2 - 3 - 5 - 10 şeklinde gidiyor çift sayılar, tek sayılar veya 5 ve 5katları değil yani ozan'ın bu konuda açığı var bence
5'e kadar getirmesi lazımdı bence arada 4 neden ezikleniyor?