Prison Break Dizisi Ders Kitaplarında

Ben aksiyon olarak bakmaya çalıştım sadece o nedenle bana iyi gelmişti. Bir Breaking Bad gerçekçiliğinden çok uzakta bir dizi olduğu açık zaten. :):)
haklısın breaking bad in kıyısına yaklaşamaz bende kalite derken onları baz aldım zaten .:) ama bizim dizilerden 10 gömlek, bir fistan, bir babuç daha üstün olduğuda aşikar:))

haklısın breaking bad in kıyısına yaklaşamaz bende kalite derken onları baz aldım zaten .:) ama bizim dizilerden 10 gömlek, bir fistan, bir babuç daha üstün olduğuda aşikar:))
birde şöyle birşey var Breaking Bad 13 bölüm yayınlanıyordu , Prison Break ise 22 bölüm yayınlanıyordu , belki daha az yayınlansa Breaking Bad kalitesine ulaşabilirdi :)

birde şöyle birşey var Breaking Bad 13 bölüm yayınlanıyordu , Prison Break ise 22 bölüm yayınlanıyordu , belki daha az yayınlansa Breaking Bad kalitesine ulaşabilirdi :)

sanmıyorum! breaking bad in senaryosu ile prison break senaryosu temelden farklı bir yapıya sahip..:)

benim görüşüm bu , nasıl biz türk diziler çok uzun diyorsak , bu durumda ona benziyor
PB ilk sezonunuda görmezden gelemezsin :):)
ilk sezonu süperdi
ikinci sezonu birinciye yakındı
üçüncü sezon diğer sezonlara göre kısa çekilmişti ona rağmen batmıştı dizi .. biliyorsundur belki grev nedeniyle 13 bölüm falan çekildi sanırım.. ve en kalitesiz sezonlarından biriydi yani kısalık işe yaramamıştı..

ilk sezonu süperdi
ikinci sezonu birinciye yakındı
üçüncü sezon diğer sezonlara göre kısa çekilmişti ona rağmen batmıştı dizi .. biliyorsundur belki grev nedeniyle 13 bölüm falan çekildi sanırım.. ve en kalitesiz sezonlarından biriydi yani kısalık işe yaramamıştı..

şöyle söyleyeyim :D
1-PB tek sezonluk planlanmıştı ama aldığı reytingler karşısında uzadıkça uzadı ve buda ana konudan sapmasına neden oldu , BB ise uzun soluk bir proje olarak tasarlandı :D

2-3.sezon 22 bölüm planlandı , grev nedeniyle dizi sürekli ara verdi , ve ani bir şekilde 13.bölümde bitirildi , hazırlıksızdı yani :D

benim amacım en iyi hangi dizi tartışmasına girmek değil ben PB nin en az BB kadar iyi bir dizi olduğunu düşünüyorum :):)

şöyle söyleyeyim :D
1-PB tek sezonluk planlanmıştı ama aldığı reytingler karşısında uzadıkça uzadı ve buda ana konudan sapmasına neden oldu , BB ise uzun soluk bir proje olarak tasarlandı :D

2-3.sezon 22 bölüm planlandı , grev nedeniyle dizi sürekli ara verdi , ve ani bir şekilde 13.bölümde bitirildi , hazırlıksızdı yani :D

benim amacım en iyi hangi dizi tartışmasına girmek değil ben PB nin en az BB kadar iyi bir dizi olduğunu düşünüyorum :):)

olabilir bişey demiyoruz zaten zevkler ve renkler tartışılmaz:)
ikisinide izledim ama illeki birini seç deseler açık ara breaking bad derim yapacak bişey yok :)

ben sarahı TWD rolüyle seviyorum <3
bu arada Anna Gun ödül almıştı başarılı performansıyla demek ki çok iyi bir oyuncu :D

tabiki oyunculuğuda süper, kendisi gibi:)

breaking bad in 5. sezon 14. bölümünde anna gun ın bir sahnesi var unutulmaz bir sahneydi ..
walter ile kavğaya tutuştular.... kadının özürlü çocuğuyla bir köşeye sinmiş korku dolu gözleri ile kocasına korku ve nefretle bakışı oyunculuktaki son noktaydı bence . walter amca bağırıyordu biz bir aileyiz! o an karısıyla çocuğunun köşeye sinmiş halini görünce içinde ne fırtınalar koptu acaba!??? aileyiz dediği kişilerden karısı ve oğlunun kendisine nefret dolu gözlerle baktığını hissettiği an yıkılmıştı ve sessizce son çare olarak beşikten ufak çocuğunu alıp uzaklaşmıştı....

o bölümde anna gun ın oyunculuktaki en üst düzey performansını gördüm.. sadece o bölümle ödül almaya layıktı bence..

Son düzenleme: