Prison Break Dizisi Ders Kitaplarında

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,111
Puanı
1,060

Başrollerini Dominic Purcell, Wentworth Miller ,Sarah Wayne Callies oynadığı
2005 yılında başlayan , aldığı büyük reytingler karşışında 2009 yılına kadar devam eden ,
Dünyaca ünlü Prison Break dizisi İngilizce 7.sınıf ders kitaplarında yerini buldu.

Dizi ayrıca 2010 yılında Star tv de yayınlanmıştı

@yakup09, @Ahmad, @SERHAT3456, @mrt-06, @Yakamoz-Asi, @eros, , @xBUGRAx, @gözlemci, @sokak sanati, @kvçakır, @Bully, @denizz19, @xemrexxx, @yatutarsa, @sürgünüm, @halukerogluFOX, @Fks14, @hayret bi şey, @*Dream*, @XanTier, @primavera, @tekkol, @GreatOttoman, @semre

Son düzenleme:
Yalnız ilk sezondan resim koysalarmiş iyiymiş
3.sezon da saçmalamişlardi

İyiymiş.

Lost denmiş de Lost'la ilgili bir soruya bir yerde rastlamıştım. Evdeki denemelerde mi yoksa sınavda mıydı hatırlayamadım şu an.

ilk iki sezon çok güzeldi sonra bozdu... lostda bozmuştu bunlar niyeyse fazla uzayınca bozuyor yerli yabancı farketmiyor o konuda
Evet, ama Lost türünün tek örneği içinde her menem bişey vardi. Fantastikten tut bilim kurguya, bilim kurgudan tut dramaya
Lost bende PB'ye göre bi tık daha önde

Lost Fox ta yayınlanmıştı hatırlıyormusun ?
Hayır abc'de oynamişti
Tabi TR Fox'tan bahsetmiyorsan
Gerçi ondan önce TNT'de oynamişti

PB ilk sezon gerçekten çok iyiydi , tam bir zeka ürünüydü diyebilirim

bu arada ben TR FOX kastetmiştim

ilk iki sezon çok güzeldi sonra bozdu... lostda bozmuştu bunlar niyeyse fazla uzayınca bozuyor yerli yabancı farketmiyor o konuda

aynen , lost 3.sezondan sonra , PB 2.sezondan sonra bozdular gerçekten

Lost'un da Prison Break'in de bozmuş halleri bile en iyi diziler arasına girer bence.

Eğer ulusal kanalda değil de kablolu kanalda olsalardı ve 13'er bölümden olsalardı o bozulma da olmazdı.

Lost'un da Prison Break'in de bozmuş halleri bile en iyi diziler arasına girer bence.

Eğer ulusal kanalda değil de kablolu kanalda olsalardı ve 13'er bölümden olsalardı o bozulma da olmazdı.

prison break konusunda o kadar emin değilim.
son iki sezon aksiyon olarak iyiydi ama mantık sınırlarını bayağı zorlamıştı