aaa bugün 1.bölümünü d-smartın yabancı dizi kanalında gördüm ve izledim aksionlu güzel bir açılış yapmışlar

michae bu dizi için cw den ayrımıştı
ama şu kel kafalı adam hala cw de

kel kafalı adamın aksiyonuyla geçen bölümdü michael son sahnede merak uyandırdı öyle siteden izlemem ama dizi kanalında geldikçe tv den bakabilirim

Sara beladan sıkılmış olabilir.
twd de zaten bunalttılar kadını öldü yine kurtulamadı bir sezon boyu rick kadının hayalini bile rahat bırakmadı o psikolojiyle bu diziye daldıysa bıkkınlık yaşaması normal

ilk dört sezonu izlemişmiydin hiç haber vermyorsuns enide etiketlerdik

aaa yok izlemedim bunu öyle tvde bugün görünce izledim okadar

O kadar aksiyon aksiyon diyen sen bu diziyi izlemedin mi 😱

hhahaha sırf aksiyon yabancıda dizi oalrak pek bakmıyorum fantastik diziler hep izledikelrim

ama bunun yeni versionuna bakmıs olduk işte
buda fantazik mesela ceaevinde erkekler arası bayağı bir fantazi yaşanıyor hatta bu son sezon bir oğlan var cezaevinde michael a bir hülyalı gözlerle bakıyorki aklın şaşar
) fantaziye dalacak oğlan yeterki bir işaret versinler onu bekliyor

hahah benim fantastik analyısımla senin fantazi analyısın arasında hiçbir bağlantı yok ayoll ben öcülerden canavarlardan bahsediyorum sen ise

hahah benim fantastik analyısımla senin fantazi analyısın arasında hiçbir bağlantı yok ayoll ben öcülerden canavarlardan bahsediyorum sen ise
bu dediğim oğlanında öcülerden bir farkı yokki sen fantazik diyince alex le magnusun oynaşmasından bahsediyorsun bende burdaki oğlandan bahsediyorum aynı şey

bu dediğim oğlanında öcülerden bir farkı yokki sen fantazik diyince alex le magnusun oynaşmasından bahsediyorsun bende burdaki oğlandan bahsediyorum aynı şey
Tolgabın yabancı şark etkinliğine bak sana birşey dedim orda

Abi bi konudada lütfen bos muhabbet etmeyin .... Bu konuda benim icin bitmistir artik yabanci dizileri yorumlamayacagim ...

Abi bi konudada lütfen bos muhabbet etmeyin .... Bu konuda benim icin bitmistir artik yabanci dizileri yorumlamayacagim ...
aman konuyu terkedeyim deme kırk yılda bir dizileri yorumluyorsun zaten burdanda seni kaçırtmayalım ben mesajlarımı silerim yeterki sen yorum yapmaya devam et

Sarahı nasıl buldun.

aman konuyu terkedeyim deme kırk yılda bir dizileri yorumluyorsun zaten burdanda seni kaçırtmayalım ben mesajlarımı silerim yeterki sen yorum yapmaya devam et
Şu ince düşüncelerini bizim içinde göstersen.