Princss'in süper modluğundan memnun musunuz ?

Princss'in süper modluğundan memnun musunuz ?

• evet

Oy: 7 70.0%
  • HAYIR

Oy: 3 30.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne oy kullanacakmışım ki? anketi önemsemiyorum yenilsem bile can sağlığı. :)

bızım rahatsızlıgımızın ana sebebı yonetımın uyelerı ınsan yerıne koymaması ıplememesı hele hele ozanın toz kondurmaması

- - - Ekleme - - -

bızım rahatsızlıgımızın ana sebebı yonetımın uyelerı ınsan yerıne koymaması ıplememesı hele hele ozanın toz kondurmaması

- - - Ekleme - - -

Ne oy kullanacakmışım ki? anketi önemsemiyorum yenilsem bile can sağlığı. :)

al ıste daha ne ınsan yerıne koymuyor bızı ozan buna bıle bısey yapmıyorsa YUH

insan yerine koyup koymamak değil. böyle bir konu yasak olduğu halde sırf istediğiniz için konuya göz yumdum ama sonucunu önemsemiyorum. Sizleri değil.

emınım oyledır 1 degıl 2 degıl goz gore gore uyelerı ınsandan saymıyolar oyunu atmıyorum ne demek yahu ozaman konuda kapatmıcaksın

primavera atılmalı modluktan

emınım oyledır 1 degıl 2 degıl goz gore gore uyelerı ınsandan saymıyolar oyunu atmıyorum ne demek yahu ozaman konuda kapatmıcaksın

Sizlerin göz göre göre yöneticileri insandan saymamanız ne peki açıklayabilir misin önce bunu? :)

Oyum evet. Cunku prncss.. gorevini layikiyle yerine getiriyor. Orada adi yazilmasi gereken bes tane yonetici vardir en az. Prncss.. in karakterine gore bakilmamalidir. Soguk bi tavri var ama hepimizin ayri bi ozelligi var. Bende cok asabiyimdir. Olabilir dogal seyler bunlar... Bu arada tel.den giriyorum biri oyumu kullanabilir mi?

Oyum evet. Cunku prncss.. gorevini layikiyle yerine getiriyor. Orada adi yazilmasi gereken bes tane yonetici vardir en az. Prncss.. in karakterine gore bakilmamalidir. Soguk bi tavri var ama hepimizin ayri bi ozelligi var. Bende cok asabiyimdir. Olabilir dogal seyler bunlar... Bu arada tel.den giriyorum biri oyumu kullanabilir mi?

al bak bunu kullanır

kvp pcdeysen tum yonetıcılerı kapsayan anket acsana bı

Yönetici değerlendirme anketleri 10 Temmuz'da açılacaktır. Bunun dışında bu tip konular açılmasına izin verilmemektedir.

Konu kilit.

sizlerin göz göre göre üyeleri insandan saymamanız ne peki açıklayabilir misin önce bunu ? :)
40 kere anlattım 41 olsun. Ben herkesle tek tek ilgilenirim insan yerine koyarım. Hiç sevmediğim üye bile olsa karşımdaki ceza kararlarını en sevdiğim ve en nefret ettiğim şeklinde ayırmadan eşit veririm ama kararı sadece ben vermiyorum orda sorun var işte. Siz tüm kararı ben uyguluyordum diye öyle sanıyor olabilirsiniz ama çoğu kişi ceza verip isminin çıkmasını istemediği için topu başkasına atıyordu. cevaa gelsin diyordunuz isterseniz sorun yönetimde değil tarafsız şu anda.
Sen bana ceza puanlarının yüksek olduğunu ve haksız cezalar olduğunu bu yüzden banlanmak üzere olduğunu söylemiştin ilk geldiğimde. Ben kimseye sormadan süresi dolmamış cezalarını iptal ettim ve o zaman gözünde 1 numaraya kadar yükselmiştim. Insan yerine koymadım mı?
Takas için de aynı işlemi yaptım sorabilirsin. Banane ceza alırken düşünseydin demedim hiç. Demekki haksız ceza vermiyorum hatta kaldırıyorum.. O zaman iyiydik ceza verince neden kötü olduk?

- - - Ekleme - - -

kilitleme lütfen Ozan. Bırak konuşalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...