Princss'in süper modluğundan memnun musunuz ?

Princss'in süper modluğundan memnun musunuz ?

• evet

Oy: 7 70.0%
  • HAYIR

Oy: 3 30.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kvp1905

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
10
Puanı
0
biliyorum sırf bu anketi açtım diye ceza verip banlarlar ama olsun hak yolunda banlanacaksam banlanayım , gerçekleri göstereceğim için banlanacaksam banlanayım ama hani eleştiriye açıktınız ? lütfen bu konuyu hemen kilitlemeyin bakalım ben mi yanılacam ?

soru : 20 sayfa tartışma çıkmasının en büyük nedenlerinden , princss adlı modun görevinden memnun musunuz ?

evet
hayır

ankete katılımınızı bekliyorum... umarım bu konuyu açtım diye sırf prncssi eleştirdim diye banlanmam...

hayır

bırazdan gelıp ıstesenızde ıstemesenızde burdayım der

Banlamıyorum rahat ol hatta elinden geleni ardına koyma. istediğin kadar uğraş acı ama gerçek istesenizde istemesenizde buradayım gitmek gibi niyetim yok, Ozanında göndermek gibi niyeti yok.

primaverayı koy oraya primavera yanlış kişiye isyan ediyoruz yanlış yapıyoruz oarada olacak kişi primaveradır

Böyle konular yasak dediler hala anlamıyorsunuz. Kaç kere ceza verdiler yine aynı şeyi. Böyle konular YASAK!
Ama oy verecek olursam Prncss ve diöer yöneticilerin hepsinden memnunun. Saygılı yorum yaptığım için ceza almadım. Bu da adalet var demektir. Yani oyum Evet (ayrımcılık için bile hayırı büyük yazmışsın bravo)

2sıde uyar ayrımcılık yok

ozanıda gorecegız ne kadar dayanıyor bu ulkede bakanlar bıle gıdıyor emın ol

revan ıyı gıdıyorsun co-admın olabılıten var

- - - Ekleme - - -

modlar hayır atsın benım ıcın

anket yanlış orada PRİMAVERA olmalı PRİMAVERA

birkere capslocun oyunu kullanırlarsa 3 olur. xxemrexx ile ernkrbryk da hayır deiyeceğine göre durum 5 olur... devamıda gelir 😉

İsterse 100-0 mağlup bitsin. Kendinizi kandırıyorsunuz. OzaN memnun. Ve benim gibi bir çok üye de. Yalaka dediniz de ne geçti elinize? Beni Prncss mi co admin yapacak? yoksa diğer modlar mı? Mod olmayacağımı söyledim yine söylüyorum. Modlara yalakalık yapmakla mod olunmaz. Çünki onların sizin boş konularınız kilitlemekten, ceza vermekten başka yetkileri yok beni mod yapamazlar

Oy kullanmıyorum ama bu kadar kişi rahatsızsa gelsin burada şundan rahatsızım diye .Ben açık ve net söylüyorum ben Fks dışında sorunum yok onunda 3 nedeni var 1-Kibir 2-Bencil insanı bu iki şey öldürür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...